Review: Jeewin technical sportscare + workout diary

Spieren hebben tijdens het sporten heel wat te verduren. Het technical sportscare merk Jeewin stuurde me daarom een travelkit met verschillende creams die allemaal parfurm, parabeen en alcholvrij zijn. Er stonden deze week lekker wat workouts op de planning waar ik elke cream voor kon gebruiken. Lees hieronder m’n workout diary en m’n bevindingen over de producten.

Sun cream

Dinsdag 28 juli

Vandaag ren ik m’n standaard hardlooprondje van zo’n 6km. Het is halfbewolkt maar het zonnetje komt wel steeds tevoorschijn en het is warm genoeg voor een short en singlet. Voor de run gebruik ik de sun cream met spf 25 (uva-uvb). Het smeert lekker uit en trekt goed in. Tijdens de run voel ik de zweetdruppeltjes al tevoorschijn komen op m’n neus en voorhoofd. De crème is water resistant en dat merk je goed. Na de run maak ik onder de douche m’n huid schoon. Fijn idee om goed beschermd te zijn tijdens het rennen.

Warmings effect cream

Woensdag 29 juli

Deze crème stimuleert verwarming van de spieren en bevordert een goede doorbloeding en vermijdt melkzuurvorming (krampen). Het bereidt je spieren voor op het sporten. Het voorkomt hierdoor spierblessures en verstuikingen. Perfect bij koud weer tijdens een outdoor workout. Dat komt goed uit, want vanavond is er bootcamptraining en het regent en waait onwijs.

Extreme recovery cream

Woensdag 29 juli

Eerder vanavond heb ik gebootcampt en het was een pittige training. Na het douchen grijp ik dan ook meteen naar deze crème zodat m’n vermoeide spieren snel verlichting krijgen. Ik zal het nodig hebben, want morgenochtend heb ik crossfittraining.

Intensive relaxation cream

Donderdag 30 juli

Vanochtend een fijne crossfittraining in de sportschool gehad samen met m’n bootcamptrainster. We zijn goed afgebeuld en voldaan. Thuis spring ik snel onder de douche en smeer me daarna in met deze crème. Het bevordert de ontspanning en herstel van de vermoeide spieren.

Al met al ben ik blij met deze verschillende crèmes. De sun cream is echt onmisbaar als je vaak buiten je workout doet. Een goeie relaxing crème vind ik ook erg fijn; je voelt meteen verkoeling en het trekt snel en goed in. De kruiden en menthol geuren zijn best aanwezig. De crèmes zijn zeker een goeie aanvulling voor je workout collectie dus!

De producten zijn in een aantal geselecteerde parfumeries en beachclubs in Nederland verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *