Review: New Balance Fresh Foam Boracay v3

De nieuwe New Balance Boracay V3 is een lichte en comfortabele neutrale trainingsschoen, ontwikkeld voor hoge snelheden. In vergelijking met zijn voorganger heeft deze iets meer ondersteuning bij de voorvoet en staat je in het geheel iets lager bij de grond.

20170413-3655

Ook dit model is uiteraard voorzien van de Fresh Foam technologie die voor meer demping en stabiliteit zorgt. De New Balance Fresh Foam Boracay v3 is een super comfortabele hardloopschoen naar mijn mening geschikt voor korte trainingsrondjes maar ook lange duurlopen.

Natuurlijk heb ik ze gelijk aangetrokken en ben ik voor een testrun gegaan. Tijdens mijn eerste kilometers op de schoen voelde ze nog een beetje stijfjes aan maar al snel werd hij soepeler en begon ik te wennen aan de pasvorm. Wat ik erg fijn vind aan deze schoen is dat hij relatief licht is maar toch voldoende steun geeft tijdens het lopen.

20170413-3654

Het design van de New Balance Boracay V3 is compleet vernieuwd ten opzichte van zijn voorganger en de beschikbare kleurstellingen zijn rustig en modern. Ben je opzoek naar een snelle schoen schoen kan ik deze zeker aanraden.

De New Balance Fresh Foam Boracay v3 is online beschikbaar in verschillende kleuren en kost € 130,-.

Heb jij al ervaringen met deze nieuwe Boracay V3, ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *