Run the city

Afgelopen zaterdag zetten wij ons beste hardloopbeentje voor om er samen met Perry en adidas een geslaagde editie van de City Run van te maken, speciaal ter ere van de heropening van het filiaal Amsterdam, Overtoom. En zoals de naam al door laat schemeren, gaat de City Run dwars door Amsterdam. Iets wat wel besteed is aan de Urban Runners Crew.

Maar first things first. We werden hartelijk ontvangen in de compleet vernieuwde Perry winkel aan de Overtoom. Vriendelijk personeel en een prettig verlichte shop vol mooie kleding en schoenen zorgden voor een goede start. Wauw wat is de winkel verbeterd en fris ogend.

Met een herfstzonnetje werden welkom geheten door het adidas City Run team.  We kregen shirts en mochten de nieuwe adidas Solar Boost alvast aan voor de run. Het team van Perry deelde meteen hun kennis over deze schoen. Je kunt in de winkel dan ook niet voor niets terecht voor een schoenadvies op maat door middel van de 3D voetanalyse.

De SOLARBOOST is te vergelijken met een NASA space-shuttle, waarbij elk onderdeel een unieke functie heeft. Dit zorgt voor de lichtste Energy Boost ooit. Het plastic dat in de schoen is gebruikt is voor een deel afkomstig van gerycled plastic, een fijne bijkomstigheid. Een nieuwe lichtgewicht constructie die volledig symmetrisch is en uitgerust met BOOST-technologie zorgt voor nog meer stabiliteit. En last but not least: Een zool van maar liefst 85% BOOST die zorgt voor de beste demping ooit: hoe meer energie je geeft, hoe meer je terugkrijgt.

De adidas Solar Boost is volgens kenners dé schoen voor langeafstandlopers. Echt wat voor ons, want wij zijn hard in training voor de halve van Valencia en moeten heel wat kilometers maken momenteel. Mooi om op deze manier de schoen te kunnen uitproberen dus. En dat hebben we gemerkt. We hebben een heerlijk rondje gerend: dwars door het Vondelpark, over de Overtoom en onder het Rijksmuseum door op deze lichtgewicht schoenen.

Teruggekomen bij de Perry Overtoom stonden de eerste finishers de rest van de lopers op te wachten voor een high five. Wat een leuke sfeer onderling. Echt super leuk dat we zijn uitgenodigd om zo je weekend sportief te beginnen en de sfeer te proeven. Bedankt team Perry en adidas!!!

Kon jij er afgelopen zaterdag niet bij zijn? Maak je niet druk, je mag altijd aanhaken bij de volgende Perry x adidas City Run in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam. De runs zijn voor iedereen toegankelijk, wat je hardloopniveau ook is. De run is soms in combinatie met een bootcamp/interval, maar altijd onder leiding van professionele adidas trainers en Perry crew. Plezier in lopen staat voorop!! Je mag elke keer de nieuwste editie van de Adidas Boost hardloopschoen testen je gaat tijdens je tweede deelname met een mooi Adidas City run t-shirt naar huis. Een feestje dus.

De City Run is er op de volgende momenten:

  • Amsterdam: iedere 2 weken op zaterdag om 10.00 uur vanaf Perry Kalverstraat
  • Utrecht: iedere 2 weken op donderdagavond om 19:30 uur vanaf Perry Utrecht
  • Rotterdam: iedere 2 weken op zaterdag om 10:00 uur vanaf Perry Rotterdam Hoogstraat

Loop je volgende run weer mee? Schrijf je dan in via deze link (als je dat nog niet gedaan had) en zet jezelf op aanwezig in het Facebook event.

We hebben ook nog wat leuke beelden geschoten tijdens de run om iedereen te bedenken die me liep. Deze kun je hier vinden: LINK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *