RunKeeper werkt nu ook op de loopband

Geen zin meer in buiten hardlopen als het weer guurder wordt? Goed nieuws: met RunKeeper kan je voortaan ook binnen blijven. De populaire hardloop-app biedt nu ondersteuning voor sessies op de loopband, of zelfs op de plaats joggen zonder apparaat voor je. De nieuwe RunKeeper Stopwatchmodus zorgt daarvoor.

RunKeeper-iPhone-joggen-op-de-plaats-360x270
Om de Stopwatchmodus te activeren, kies je ‘Stopwatchmodus’ bij het soort activiteit in het hoofdscherm. Tijdens het rennen op de plaats, houdt RunKeeper je tijd en hartslag bij. Ondertussen krijg je audiobegeleiding alsof je gewoon onderweg bent. Het verschil met normaal hardlopen komt achteraf. Je leest je afstand af van de loopband en voert die in in RunKeeper. De app berekent vervolgens je gemiddelde tempo en je afstand telt keurig mee voor het halen van je huidige doelstelling.

RunKeeper gaat in de update-omschrijving ook nog even in op de nog ontbrekende ondersteuning van Apple’s Gezondheid-app, waarover de applicatie veel woede van gebruikers op zijn hals heeft gehaald. RunKeeper zegt nu ‘hard bezig’ te zijn met Apple’s HealthKit-integratie in RunKeeper. De uitwisseling met de Gezondheid-app moet binnenkort op poten staan.

Download de app voor iPhone nu hier

(bron: iculture.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *