RUNNING K-SWISS VOORJAAR/ZOMER 2013

NIEUWE BLADES-REEKS HARDLOOPSCHOENEN BY K•SWISS

Sneller, lichter en comfortabeler

In het voorjaar van 2013 onthult het Californische sportmerk K•Swiss de Blade Light-Run II, een nieuwe hardloopschoen in de Blades-reeks die ultralicht ontwerp combineert met snelheid. Met de BLADE-LIGHT RUN II komt er een ultralichte, neutrale hardloopschoen op de markt die gebruikmaakt van de baanbrekende Blade-Light schokdempingstechnologie. Hiermee hebben hardlopers een high-techschoen in handen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

BLADE-LIGHT RUN II
De kennis en ervaring die K-Swiss heeft opgedaan op het gebied van tennis, hardlopen en triatlons hebben in combinatie met de unieke Blade-Light schokdempingstechnologie geresulteerd in anatomisch geplaatste ‘blades’ op de buitenzool van de Blade Light Run II. Hierdoor maakt de drager gebruik van de innovatieve technologie die alleen bij K-Swiss te vinden is en die ultralichte demping en draagcomfort biedt. Elke blade is anatomisch geplaatst in precies de juiste impacthoek en is opgebouwd uit diverse lagen SUPERFOAM®, een veerkrachtige foamsoort uit de ruimtevaart die is bestand tegen compressie, en K-EVA, een speciaal ontwikkelde EVA voor maximale demping. Bovendien zorgen de blades voor een betere stabiliteit en flexibiliteit omdat ze dankzij hun ontwerp schokken absorberen en in de oorspronkelijke vorm terugveren. De Blade-Light Run is bovendien naadloos waardoor de schoen nog flexibeler aanvoelt. Het synthetische leer en de ademende mesh in het bovenwerk van de schoen vormen een lichtgewicht combinatie die ondersteuning en extra comfort biedt. Daarnaast geven de vijf synthetische strips meer steun aan de wreef en dragen de hoog geplaatste vetergaten bij aan een stevige pasvorm. De Blade-Light Run II is een geweldige nieuwkomer voor beginnende lopers in de Blade-Light-reeks en is de perfecte schoen voor je dagelijkse trainingsbehoeften.

BLADE-MAX™-REEKS
Na de introductie van Blade-Max™ in de eerste trailschoen van K•Swiss in 2011 is deze technologie voor maximale demping nu in twee nieuwe modellen ingevoerd. De Blade-Max™-technologie is gebaseerd op door atleten ontworpen ‘blades’ van Superfoam®. Deze veerkrachtige schuimsoort uit de ruimtevaart is bestand tegen compressie, gaat langer mee en biedt demping en comfort. De blades zijn anatomisch geplaatst en staan parallel aan de impacthoek waardoor ze progressieve demping bieden. Deze blades werken daarbij als een onafhankelijke schokdemping en bieden meer grip dankzij hun zelfreinigende eigenschap. Door de angulaire plaatsing van de blades worden los gravel en zand bij elke landing afgevoerd.

Blade-Max™ Stable: Een hardloopschoen gericht op stabiliteit met een dynamisch middenstuk en GuideGlide™, een unieke constructie in de tussenzool die de voet van teen tot hiel centraliseert en zo een comfortabelere en stabiele afwikkeling garandeert. Het bovenwerk is sterk ondersteunend door de door hitte gevormde SeamFree™-technologie . De externe hielkap biedt een onovertroffen pasvorm en comfort.

Blade-Max™ Express: Een neutrale hardloopschoen waarvan de constructie maximale demping geeft. Het extreem ademende, lichtgewicht bovenwerk is vervaardigd met behulp van de SeamFree™-technologie.

Over K•SWISS
K•Swiss, meer dan veertig jaar geleden opgericht in Van Nuys, Californië (VS), introduceerde in 1966 de K-Swiss Classic, de eerste tennisschoen geheel vervaardigd uit leer. Al vanaf het prille begin is K•Swiss niet meer weg te denken uit de sportwereld van Californië, en het bedrijf streeft er onafgebroken naar om het meest inspirerende en innovatieve sportmerk op de markt te zijn. Vandaag de dag ontwerpt het merk schoenen en kleding voor topsport en het dagelijks leven, onderverdeeld in verschillende categorieën waarvan de roots in de Californische sporten liggen, zoals Tennis Heritage, California Fit (hardlopen, triatlon en fitness) en California Youth.

Voor meer informatie over K•Swiss, ga naar www.kswiss.nl

Bekijk hieronder de modellen:

PO presents KSWISS (#993.12444-M) PO presents KSWISS (#993.12441-M) PO presents KSWISS (#993.12440-M) PO presents KSWISS (#993.12439-M)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *