Samsung Gear Sport & Gear Fit2 Pro gaan verder dan fitness

Voormalig hockyinternational Ellen Hoog leidt inspirererende work-out class om mogelijkheden te ervaren van de nieuwe Samsung Gear Sport en wij waren erbij.

Samsungs nieuwe wearables gaan verder dan fitness, liet voormalig Wereldhockeyster van het Jaar Ellen Hoog vorige week donderdag zien. Tijdens een work-out nam Ellen ons op sleeptouw en liet zij zien waar de Samsung Gear Sport, Gear Fit2 Pro en Gear IconX toe in staat zijn: van het offline luisteren van je favoriete muziek en het bijhouden van je hartslag tot het signaleren van het type work-out dat je doet. 

De Samsung Gear Sport die wij tijdens het event hebben getest bevalt erg goed. Hij ziet er voor een sport horloge heel mooi uit en zeker te dragen op je normale kleding. Dat vind ik een pluspunt omdat je op die manier de activity tracker echt blijft gebruiken.

De Samsung Gear Sport kan overweg met alle Android- en iOS-smartphones en is waterbestendig tot 5 ATM. Via MyFitnessPal krijg je voedingsadviezen op maat. Ook tel je zo makkelijk calorieën. Luister je graag muziek tijdens het sporten? Met Spotify Offline geniet je met de Gear Sport en Gear Fit2 Pro overal van je favoriete tunes zonder dat je je smartphone hoeft mee te nemen. Daarnaast stel je je eigen doelen scherp met de apps van Speedo en Under Armour.

Beide smartwatches herkennen automatisch wat voor activiteit jij doet en passen zich daarop aan. Zo houd je tijdens runs standaard je hartslag bij, het aantal calorieën dat je verbrandt, de afgelegde afstand, en de tijd. Zelf vind ik de standaard wijzerplaat iets wat speels, maar er zijn ontzettend veel verschillende opties. Ik gebruik persoonlijk deze

De Gear Sport is verkrijgbaar in zwart en blauw voor een verkoopadviesprijs van € 349,99. De Gear Fit2 Pro is in zwart en rood te koop voor een verkoopadviesprijs van € 229,99. De Gear IconX is verkrijgbaar in zwart, grijs en roze voor een verkoopadviesprijs van € 229,99.

Na een tof event kregen we bij vertrek ook nog eens een goedgevulde goodiebag met Ellen hoog haar laatste boek “In Perfecte conditie“. Dubbele winst dus!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *