Shut up and run

Eén van mijn grootste hardloop stijliconen is Robin Arzón. Haar stijl tijdens het sporten is niet alleen enorm inspirerend, maar ook haar levensverhaal inspireert mij.

Ze heeft rechten gestudeerd en tijdens deze studie heeft ze een levensbedreigende situatie meegemaakt. Een avond stappen met vrienden, eindigde in een vreselijke gijzeling. Robin werd gegijzeld door een man die zelf niet meer wilde leven en zoveel mogelijk andere mensen mee wilde nemen. Een gruwelijke situatie, waarin Robin als menselijk schild werd gebruikt.
Na het verwerken van deze gebeurtenis heeft ze toch haar rechtenopleiding kunnen afmaken.
Na haar studie begon ze als advocaat. Ze telde de kantooruren af, totdat ze weer kon hardlopen na haar lange werkdag.

tumblr_nx6tyvY7k71qbxkjyo1_1280

Ze besloot dan ook haar droom achterna te gaan. Haar leven draait nu volledig om het hardlopen. Ze houdt haar eigen blog bij: “Shut up and run”. Daarnaast is ze ambassadeur van Sweat and Swagger, een ultra marathonloopster (ze heeft 5 marathons in 5 dagen gelopen rondom Utah), hardloopcoach en spinninginstructeur bij Peloton cycle. Ook is ze, heel jaloersmakend, merkambassadeur van Nike, Adidas en Puma. Kort geleden is ze ook nog eens een magazine begonnen: UNDO magazine, “where sweat meets culture”.

Haar leven klinkt nu als een ware droom, maar de gijzeling een aantal jaar geleden is niet het enige wat ze heeft moeten verwerken. Op haar 32ste kreeg ze te horen dat ze diabetes type 1 heeft. Een vreselijke mededeling, maar voor haar was het belangrijkste dat ze nog kon hardlopen. In 2014 heeft ze de NYC marathon volbracht. Dat was de eerste keer nadat ze de diagnose Diabetes type 1 had gekregen. Zelf zegt ze dat de ziekte haar juist sterker heeft gemaakt.

tumblr_nvghwjqlo71qbxkjyo1_1280

tumblr_nvrdwfALFC1qbxkjyo1_1280

tumblr_nv78mnJrIM1qbxkjyo1_1280

Je merkt aan alles dat zij echt plezier heeft in het hardlopen. Haar stijl tijdens het sporten is gewoon een feestje.
De meeste mensen doen hun sieraden af zodra ze gaan sporten, maar Robin houdt ze gewoon om. Zelfs de grootste kettingen zie je voorbij komen.
Ze draagt vaak alleen een sportbeha, wat ze heel goed kan hebben met haar afgetrainde lichaam. Hierbij draagt ze vaak een kort strak broekje.
Het zijn de sieraden om haar armen, nek en in haar haar die de look helemaal afmaakt.

Waarom zouden we ook niet zo gekleed mogen gaan tijdens het hardlopen? Het maakt het toch nog veel leuker om naar het hardlopen te kijken.
Het lijkt mij niet altijd even comfortabel al die sieraden, maar zeg nou zelf: Die hakken zijn toch ook niet altijd even comfortabel? En die trekken we ook aan!

robin arzon shoppingpage

Steal her style:
1. Hoofdband, H&M €7,99
2. Sport-bh, Nike €40
3. Shorts, Nike €28
4. Ketting, H&M €9,99
5. Armbanden, H&M €14,99
6. Ring, H&M €4,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *