TomTom MySports mobiele app nu beschikbaar

De MySports mobiele app van TomTom is vanaf vandaag beschikbaar. De app maakt automatisch verbinding met een TomTom Runner of TomTom Multi-Sport GPS-sporthorloge om de belangrijkste prestatiegegevens te uploaden via Bluetooth® Smart technologie.

Dankzij de MySports app kunnen gebruikers sneller met hun work-out beginnen, doordat de laatste QuickGPSFix satelliet data automatisch naar de TomTom Runner en TomTom Multi-Sport GPS-sporthorloges wordt gedownload.

Nieuwe activiteiten en prestatiegegevens worden direct geüpload naar verschillende platforms, waaronder TomTom MySports, Runkeeper en MapMyFitness. Hiermee wordt het voor hardlopers, fietsers en zwemmers makkelijker hun sportieve doelen te bereiken.

De TomTom MySports mobiele app is gratis te downloaden en maakt gebruik van Bluetooth® Smart technologie om draadloos verbinding te maken met de TomTom Runner en TomTom Multi-Sport GPS-sporthorloges. De app is nu beschikbaar voor iPhone en iPad met iOS6 en hoger. Een versie voor Android zal later beschikbaar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *