7x Sportieve kadotips

De kerstdagen staan voor de deur, de deadline om je kado’s nog voor de kerstdagen in huis te hebben is nabij. Daarom hebben wij een aantal sportieve kado’s voor jullie geselecteerd zodat jij zeker een geslaagd kado heb. Deze kado’s verdienen zeker een plekje onder de kerstboom:

Tile bluetooth tracker

Ben jij altijd je sporttas, sleutels of telefoon kwijt in huis, dan is een bluetooth tracker zeker geen overbodigeluxe. Als het om Bluetooth-trackers gaat is Tile de beste keuze. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, waaronder de Tile Sport, Tile . Style, en Tile Pro. De Tile Pro Series-trackers hebben een vervangbare batterij, een bereik van 90 meter en het luidste volume tot nu toe, zodat je zoekgeraakte spullen snel terugvindt, waar je ook bent. Via de intuïtieve Tile-app op je iPhone of iPad kun je je Tile laten afgaan als die in de buurt is, of de locatie bekijken op een kaart als de Tile zich verder bij je vandaan bevindt.

De Tile Pro kost 35,- en is hier te bestellen

Mighty Spotify player

Het begon als een Kickstarter-project en is inmiddels direct online te bestellen. De beste omschrijving die ik kan geven is een iPod shuffle voor spotify. Deze super kleine muziekspeler maakt het namelijk mogelijk om muziek van Spotify af te spelen. De Mighty kan maximaal 1000 nummers opslaan middels Spotify offline. Er is wel een Spotify premium abonnement voor nodig, maar dan is er geen reden meer om je telefoon mee te nemen tijdens je run. Doormiddel van een bluetooth headset ben je compleet vrij van draden en zijn je handen vrij.

Mighty is voor 100 dollar inclusief verzending te koop via hun eigen website.

Boek: ‘Trainen als een topatleet’ door Annemerel de Jongh

Annemerel de Jongh leeft 16 weken als een topatleet. Wat gebeurt er als je vier maanden traint, eet en leeft als een topsporter? Na tien marathons waarbij het niet altijd even lekker ging, vindt Annemerel het tijd voor grof geschut. Wat gebeurt er als ze een keer écht gaat leven zoals een topsporter dat doet? Dus: trainen onder toeziend oog van een coach, goed en gezond eten, gesprekken voeren met een sportpsycholoog en je fitheid monitoren bij een sportarts. Als je alle omstandigheden zo gunstig mogelijk maakt, wat gebeurt er dan met je trainingen, je lijf en uiteindelijk met je wedstrijd?

Haar boek ligt vanaf gisteren 18 december in de winkels dus de kans dat iemand hem zelf al heeft gekocht is klein. Het boek is voor 20,- euro bij Bol.com te bestellen.

Runner’s World magazine

Gegarandeerd succes, een abonnement op het leukste hardloop magazine van nederland. Je kunt kiezen voor 6 of 11 edities dus voor elk budget mogelijk. Bekijk hier alle mogelijkheden: Runner’s world magazine 

Flipbelt

Met deze band heb je altijd plek voor je sleutels of energiegels tijdens het lopen of een wedstrijd. Dankzij de elastische band merk je bijna niet dat je hem om je heup hebt. De Flipbelt is te koop bij hardloopwinkels of online voor 32,50 eur0.

JBL Endurance SPRINT

We schreven al eerder een review over de JBL Endurance SPRINT, een waterbestendie draadloze in-ear waterbestendige headset speciaal ontwikkeld voor sporters. Met een volle accu gaat hij 8uur mee en middels de speed charge functie is hij binnen 1o minuten weer opgeladen. Dit alles voor een vriendelijke prijs van 49,95.

Bestel de JBL Endurance SPRINT hier online.

FALKE – RU4 Cushion Heren Running Sokken

hardloopsokken zijn een must voor de serieuze sporter. Het zorgt voor een goeie vochtregulatie, verminderd de kans op blaren en zien er ook nog eens tof uit. Voor een vriendelijke prijs van 18,- euro ligt deze voor je vriend of vriendin on de kerstboom. Bestel hem hier online.

Heel erg veel plezier met geven!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *