BACHI AMAA BOSRUN

Op zaterdag 14 september gaat de Bachi Amaa Bosrun van start. De Bachi Amaa Bosrun is een hardloopevenement georganiseerd door Running Matters in samenwerking met Rainarai. Het evenement wordt georganiseerd voor Stichting Bachi Amaa. Stichting Bachi Amaa heeft als doel kinderen in Nepal die geen gezond ouderlijk thuis hebben, te helpen op het gebied van onderdak en educatie. De opbrengst van dit evenement zal gaan naar de bouw van een aardbeving bestendig huis. Wilde Ganzen ondersteunt dit project door de opbrengst van de Bosrun te verhogen met 55%. Doordat wij in het Amsterdamse Bos gaan hardlopen en via het inschrijfgeld geld inzamelen kan Bachi Amaa kinderen in Nepal voorzien van onderdak en educatie, waardoor deze kinderen een betere toekomst tegemoet gaan.

De Bachi Amaa Bosrun kent twee afstanden, te weten een 10 km, en een 5 km. Van iedere inschrijving voor de Bachi Amaa Bosrun gaat 2 euro naar Stichting Bachi-Amaa en op deze manier helpen wij met z’n allen de kinderen in Nepal.

Tevens zal er een sponsorloop voor kinderen georganiseerd worden. Voor de sponsorloop is een speciaal parcours uitgezet met een lengte van 1,5 km. Voor deze sponsorloop willen we alle kinderen oproepen mee te lopen en zich te laten sponsoren door familie, vrienden, etc. voor hun prestatie. Al het bij elkaar verzamelde geld zal aan Stchting Bachi Amaa worden geschonken.

Wil jij deelnemen aan dit event? klik dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *