Let’s get exerhighs with Bjorn borg

Als je dacht dat je veel prikkels krijgt van het door de stad fietsen dan heb je het mis. Wat een extase van prikkels maar bizar vette les was dit! Bjorn Borg organiseerde in samenwerking met High Studios een #Exerhighs event. Een HIIT workout kan namelijk zorgen voor een natural high door de stoffen die vrijkomen in je brein en tijdens deze work-out werd je nog eens extra high van alles wat er om je heen gebeurde.

We startten de les met een ‘warming-up’ onder begeleiding van Barbara, eigenaresse van High Studios. Bij High Studios train je altijd 45 minuten en doe je 2 a 3 keer een circuitje van 3 oefeningen op 3 verschillende stations: 1 op de Skillmill, dan een oefening op/met de box en 1 met gewichten of grondoefeningen.

De warming-up begon al lekker met uptempo muziek en de sfeer zat er gelijk goed in. Toen we doorgingen naar de volgende ronde werd ineens DJ Joost van Bellen aangekondigd om met een Acid set ons even een extra boost te geven tijdens onze work-out. Maar dat niet alleen, want de black lights gingen aan en 2 met neonverf bespoten performers kwamen al kruipend en dansend de zaal binnen.

Wat een prikkels!!! Zie dan nog maar eens te focussen op het volgende circuitje waarbij deze mega toffe performers om je heen dansten, Joost van Bellen een te lekkere plaat draaide en tegelijk Barbara door de speakers schreeuwde dat moesten blijven pushen. Focus! Mijn natural high was aan en ik moest af en toe gewoon lachen hoe bizar dat was… Ik ging hier wel lekker op en dat tandje harder gaan was geen probleem. 

Nadat we onszelf helemaal hadden gegeven en de work-out voorbij was, werden we beloond met high end cocktail gemaakt door een echte cocktailshaker, kregen we een burger van The Dutch Weed Burger in onze hand gedrukt (niet echt veel behoefte aan na een work-out overigens haha) en volgde DJ Aiscream Joost van Bellen op om de sfeer er lekker in te houden. Er werd gedanst, geproost maar vooral nagepraat over deze Experience georganiseerd door Bjorn Borg.

Pffff… wat een event. Ik moest even bijkomen, wat tof maar wat bizar. Ik heb soms al moeite met veel prikkels om me heen wanneer ik ’s ochtends om half 9 op de fiets naar werk zit, maar na dit te hebben ervaren fiets ik vanaf nu geheel zen naar werk.

Thanks BJORN BORG x HIGH STUDIOS

( hier nog meer beelden van de avond, gefotografeerd door @david.stegenga )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *