BOOTCAMP in Amsterdamse bos door Urban Runner Lara Seveke

De eerste straaltjes vitamine D zijn weer in ons opgenomen, fijn! Op naar een mooie zomer, met daarbij een strak lijf! Ik zeg: BOOTCAMP! Ik geef woensdag (morgen) een bootcamp training in het Amsterdamse bos omdat Elise Kuijer & Sanne Akster mij hebben geïnspireerd de Roparun met hen mee te rennen. Zij kwamen op het super leuke idee om een geld in te zamelen met een bootcamp –> Run for Cancer Bootcamp. Doe je mee?

Waarom? 
De Stichting waarvoor het team gaat lopen zet zich in het bijzonder in voor kankerpatiënten die zware behandelingen moeten ondergaan of waar Palliatieve zorg voor nodig is. Daarbij kan je denken aan, het verzorgen van een mooie dag voor ernstige zieke kinderen, maar ook het in het zonnetje zetten van de ouders en mantelzorgers, het verstrekken van hoofdkoelers, zodat het haar van een patiënt die chemokuren moet ondergaan niet uitvalt, het opknappen of bouwen van inloophuizen/ziekenhuizen etc. Het motto van de Stichting is dan ook.

“Leven toe te voegen aan dagen waar we geen dagen kunnen toevoegen aan het leven“

En daar wil ik mij graag voor inzetten! Ik zou het te gek vinden als je morgenavond mee doet en je vrienden en vriendinnen mee neemt. Lees hier onder alle informatie. Zie ik je morgen?

urban runner lara seveke bootcamp

Liefs,
Lara 

Bootcamp Amsterdamse Bos:
Samen in het zweet werken voor een goed doel! Iedereen kan meedoen! Verzamelen voor het restaurant, bij de parkeerplaats. Je kunt je auto hier gratis parkeren of natuurlijk lekker op de fiets komen 😉

Kosten:
Wat goed voelt! Het is op donatiebasis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *