Damloop by night op zoek naar sponsor voor de mannen

De Dam tot Damloop bestaat 30 jaar en dus is het feest op 20 en 21 september. Eén van de hoogtepunten van het sportieve weekend is de nieuwe Damloop by night op zaterdagavond, waar the battle of the sexes centraal staat: Men’s Damloop by night vs Run2Day Ladies Damloop by night. Le Champion is op zoek naar een sponsor die de mannen wilt vertegenwoordigen en motiveren, zodat ook zij kans maken op de overwinning.

 Battle of the sexes
De traditionele man/vrouw wedstrijd, waarbij zondags op de 10 Engelse Mijl de snelste vrouwen en mannen de strijd met elkaar aangaan op topniveau, wordt bij de komende editie uitgebreid naar de zaterdag. Voor en tijdens het evenement kunnen de mannen en vrouwen elkaar uitdagen in deze eeuwigdurende strijd. Niet alleen de eer staat op het spel, maar de uiteindelijke winnaar van de battle kan rekenen op een aantal aantrekkelijke voordelen. Zo worden aantrekkelijke prijzen verloot onder de winnaars van de battle!

Sponsor voor de mannen
De vrouwelijke deelnemers worden vertegenwoordigt door Run2Day. Zij zorgen ervoor dat de vrouwen zo goed mogelijk aan de start verschijnen en de mannen verslaan. Om ook de mannen goed voor te bereiden op deze battle, is organisator Le Champion opzoek naar een sponsor die de mannelijke deelnemers wil vertegenwoordigen. De naam of het logo van de sponsor wordt onder andere op het startnummer van de mannelijke hardlopers vermeld. Daarnaast heeft u als sponsor recht op tal van andere communicatie uitingen.

 Damloop by night
Het nieuwe onderdeel van Nederlands grootste hardloopevenement is met name aantrekkelijk voor beginnende hardlopers, maar is ook prima geschikt als warming-up loop voor de 10 Engelse Mijl op zondag. Het eerste startschot klinkt bij het vallen van de avond, waarna een oplichtend lint van lopers in speciale ASICS Runningshirts door het centrum van Zaandam trekt. Het parcours doet onder andere de Burcht, Zuiddijk en het waterrijke gebied rondom de Voorzaan aan. Na de finish op de Peperstraat, waar duizenden toeschouwers de lopers aanmoedigen bij de laatste meters, volgt in het Dam tot Dam Park tenslotte een geweldig feest met een aansprekende DJ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *