De Midnight Runners uit Londen nodigen jullie uit!

Gisteren was Jody van de Midnight Runners heel kort in Amsterdam en liep met ons mee tijdens onze wekelijkse run door Amsterdam. Hij wil ons en onze lezers namelijk uitnodigen voor een speciaal evenement op 3 juni aanstaande. Misschien heb je nog nooit van de Midnight Runners gehoord maar deze groep uit Londen loopt wekelijks met 300 a 400 man door de binnenstad van Londen en combineren een 10km run met een bootcamp.

Op zaterdag 3 juni komen de Midnight Runners speciaal naar Amsterdam voor een unieke 10km bootcamp/run door Amsterdam en nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze music based bootcamp en 10km run door Amsterdam.

Tijdens deze run stoppen we op 5 verschillende plekken voor enkele intensieve workouts. En het belooft een spektakel te worden want al eerder organiseerde de Midnight Runners dit speciale event in andere Europese steden zoals Barcelona, Lissabon en Athene waarbij er bijvoorbeeld in Barcelona ongeveer 4500 man meeliepen. Hoe tof moet dat eruit hebben gezien.

Omdat de run laat in de avond word gehouden ziet het er extra speciaal uit met verlichting en hebben de Midnight Runners muziekboxen bij zich om dit compleet te maken. Na de run is er een after party dus kunnen we gezellig nog even een drankje doen.

image8

 

image7image6image5

Natuurlijk zijn wij van de partij en we willen jullie daarom uitnodigen om met ons mee te lopen en daarmee te zorgen dat we zo met zo veel mogelijk runners en sportievelingen deelnemen.

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Ga dan naar de website www.midnightrunners.co, Facebook pagina of bekijk deze video van eerdere edities.Meld je aan via het Facebook event en schrijf je in via Eventbrite en dan lopen we samen met de Midnight Runners op  Zaterdag 3 juni door Amsterdam. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *