De Popup Run serie dit weekend in het Vondelpark

We schreven al eerder over dit nieuwe fenomeen en aankomende zondag 1 juni vind de 3e editie van de Pop-Up Run plaats. Een kleinschalige hardloopwedstrijd, compleet met startnummer, online uitslag, verzorging en een gezellige finishplek. Een professionele hardloopwedstrijd maar dan zonder gedoe. Alle Pop-Up wedstrijden zijn geschikt voor beginnende en gevorderde lopers. We verklappen hierbij dat deze editie komende zondag plaats vindt in het Vondelpark!

De afstand van deze run bedraagt een duivelse 6,66 km (2 rondes van 3,33 km). Bekijk het parcours hier. We vragen je om ruim van te voren aanwezig te zijn om je startnummer op te halen. Onze start/finish Pop-Up Run bakfiets staat op het veld tegenover de ingang van de Vondelkerkstraat. Het veld is dus aan de Overtoom kant van het Vondelpark. Vanaf het rosarium het tweede veldje aan de linker kant. Kom je vanaf de Amstelveenseweg dan het tweede veldje aan de rechterkant.

Nieuw vanaf deze editie is dat Running Matters met een voorinschrijving werkt. De prijs voor een startbewijs (inclusief kosten inschrijving en Ideal betaling) is € 6,-. Wil je zeker zijn van een startbewijs voor de volgende Pop-Up Run? Bevestig dan je deelname en schrijf je in via www.popuprun.nl/index.php/inschrijven

Er zijn maar 100 startbewijzen per wedstrijd dus wees er op tijd bij. Onder de eerste 50 inschrijvers voor juni verloten we een Pop-Up Run t-shirt.

Agenda Pop-Up Run

zondag 1 juni, 10.00 uur
zondag 6 juli, 11.00 uur
zondag 10 augustus, 11.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *