Let the battle begin #DearRival

Het is zover, zoals jullie weten hebben wij jullie gevraagd om enkele toffe challenges te bedenken voor Marc en Rik die de Björn Borg #DearRival uitdaging met elkaar zijn aangegaan. Niet alleen omdat het gewoon leuk is om de uitdaging aan te gaan met je rivaal, maar ook om alles uit jezelf te halen. Marc en Rik zijn vrienden die beide fanatiek sporten. Daarom vonden wij de combinatie van vrienden én toch rivalen perfect voor deze challenge. Ook kan jouw trainingsmaatje, beste vriend of collega jouw rivaal zijn. Er is namelijk niks mis met onderlinge rivaliteit! Dear Rival, You make me better.
Met jullie bijdrage hebben onze rivals er alles uitgehaald tijdens de final battle. We vroegen namelijk of jullie een derde en laatste challenge wilden bedenken in het vorige artikel en daar kwamen veel leuke reacties op.
De strijd is gestreden! Benieuwd of wij jouw challenge hebben gekozen voor Rik en Marc? Zie hoe de twee haantjes elkaar helemaal niks gunnen als het om een wedstrijd aangaat en wie er uiteindelijk gewonnen heeft.
Ga jij ook de uitdaging aan met jouw grootste rivaal? Tag jouw #DearRival in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *