Definitieve route Nike’s We Own The Night Amsterdam bekend

Nike organiseert ook dit jaar women’s run in hoofdstad.

De definitieve route van Nike’s 10km women’s run We Own the Night (WOTN) is bekend. Tijdens de route zijn er verschillende running experiences die je motiveren om het beste uit jezelf te halen, zoals de Goddess Gate van Cata Pirata op de Albert Cuypstraat en de running catwalk op de P.C. Hooftstraat. De race gaat op 7 juni 2014 na zonsondergang van start.

De route
De women-only run gaat van start in het Olympisch stadion, gevolgd door een stuk door de straten van Oud Zuid. Hierna volgt een deel Amsterdam downtown running over de Magere Brug en de Prinsengracht, om vervolgens onder het Rijksmuseum door, via de P.C. Hooftstraat en het Vondelpark weer te eindigen in het Olympisch stadion.

image006

Race Pack Pick-up
Vanaf 19 mei kunnen deelneemsters hun Race Pack ophalen bij de Nike Store in de Kalverstraat in Amsterdam. Het Race Pack bevat onder andere; We Own The Night race shirt, je startnummer en goodies.

We Own The Night Village
Voor alle deelneemsters zal Nike een Race Village bouwen in het Olympisch Stadion, waar iedereen klaargestoomd wordt voor de race. Vind de perfecte renschoen, krijg uitleg over Nike+ en maak een foto in de We Own The Night Photo Booth.

Nike+ Run coach
Vanaf 12 april is het acht weken durende trainingsprogramma met de Nike+ Run Coach van start gegaan. Je kan je nog steeds aanmelden bij de Nike+ Run coach via de Nike+ Running app. Start met hardlopen en deel je training met#weownthenight #amsterdam.

Training
Er zijn een aantal mogelijkheden je aan te sluiten bij Nike Run clubs. Bijvoorbeeld, bij de Amsterdam Run Club elke woensdagavond om 19.00 uur bij de Nike Store op de Kalverstraat in Amsterdam. Of sluit je aan bij de We Own The Night Run Club, elke zaterdagochtend om 09.30 uur bij Run2Day op de Amsterdamse Overtoom.

Inschrijven voor Nike’s We Own The Night 10km Run kan hier. Blijf up-to-date via de Nike Facebook pagina en kijk voor meer informatie op www.nike.com.

Van iedere We Own The Night inschrijving gaat € 5,- naar het goede doel, Kids Aktief, dat zich richt op het stimuleren van sportactiviteiten voor kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *