Fantastic Fighters City run voor Fight Cancer

1 op de 3 mensen krijgt kanker. Wist je dat 30% van alle kanker te voorkomen is? Gezond leven speelt hierbij een belangrijke rol. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ wil de stichting Fight cancer jongeren betrekken bij en aansporen tot actie in de strijd tegen kanker.

Op zondag 12 oktober zal er in het hartje van Amsterdam gerend worden. Dit zal niet zomaar een run zijn maar een Fantastic Fighters City run voor Fight Cancer, georganiseerd door Fantastic Jimmy Woo, Fight cancer enLITE/DARK .

Fantastic is de naam van de wekelijkse zondag avond in de Jimmy Woo. Hier wordt tot in de kleinste uurtjes gedanst. Dat is genieten natuurlijk maar de organisaties van de avond; Steel Events en de Jimmy Woo, willen de partygangers stimuleren om ook overdag fantastisch te leven en er een gezonde levensstijl op na te houden. Zo kwam de Fantastic Lijfstijl tot stand, met activiteiten als de wekelijkse bootcamp en een online platform www.fuckinfantastic.com waar ze gezonde recepten delen om fit en vitaal te blijven.

De Fantastic Fighters City run zal op zondag 12 oktober om 14:00 uur van start gaan bij de populaire Amsterdamse nachtclub Jimmy Woo. Via een route van 3 kilometer met verschillende hindernissen als een squat challenge op de dam, een Blok party met Dj’s van Steel Artist Management en Sexy Push ups, wordt de run geleid naar LITE/DARK op de Zeedijk waar de Fantastic Fighters de work out zullen afsluiten met een super gezonde after work out smoothie.

De participatie kosten van €10 zullen volledig gedoneerd worden aan Fight cancer en deelnemen kan door een RSVP te sturen naar loulou@steelartistmanagement.com

Love life, fight cancer. Be a Fantastic fighter!

Voor meer info: https://www.facebook.com/events/762483090461094/
Websites: www.fuckinfantastic.com

Datum: 12-10-2014
Locatie: Amsterdam Jimmy Woo
Verzamelen: 13:30
Start tijd: 14:00
Finish: 15:30 LITE / DARK Zeedijk
Dress code: Sportieve outfit, Blauw! Hardloop schoenen

Participatie: €10 voor Fight cancer, contant af te geven voor aanvang van de run

Contact persoon : Loulou 0630608506

Voor meer informatie over de Fantastic run partners:

Fight cancer www.fightcancer.nl
LITE/DARK www.litedark.nl
Libertine www.libertineamsterdam.com
Nghia N Nghia X Chow Amsterdam http://nghiannghia.com/
Steel Music www.steelartistmanagement.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *