De nieuwe Fitbit Ionic: adidas editie smartwatch

Lifestyle photo featuring Ionic in Slate Blue and Burnt Orange on a young woman running.

Vorig jaar lanceerde Fitbit de Ionic waarover wij eerder al een review schreven , dit jaar komt er een nieuwe editie bij in samenwerking met Adidas. De smartwatch word geleverd met adidas Train, een unieke coachervaring met on-device oefeningen om conditie, kracht en snelheid te verbeteren. Exclusieve adidas-wijzerplaat en (zwem)waterdichte sportband complementeren het bestaande Ionic design met batterijduur tot vijf dagen en innovatieve health & fitnessfuncties, zoals geavanceerde GPS, continue hartslagmeting en bewegingsregistratie.

De Fitbit Ionic: adidas editie is het eerste resultaat van het vorig jaar gestarte, meerjarige partnership tussen Fitbit en adidas. De nieuwe smartwatch bevat alle geavanceerde health & fitnessfuncties van de Fitbit Ionic en biedt daarnaast een unieke adidas coachervaring in de vorm van de adidas Train-app met onder meer zes op het scherm gepresenteerde workouts om conditie, kracht en snelheid te verbeteren. Andere exclusieve eigenschappen van deze adidas editie zijn onder meer:
  • Tweekleurig ademend sportbandje in de kleuren Ink Blue en Ice Gray met bijbehorende zilvergrijs aluminium frame
  • Door adidas ontworpen wijzerplaat, geïnspireerd op de iconische race bib, leverbaar in vier kleuren
image image
Verbeter je prestaties met adidas Train
De Fitbit Ionic: adidas editie wordt geleverd met de exclusieve adidas Train-app: zes on-screen loopsessies die je kunt invoegen in elk trainingsschema. De sessies zijn gemaakt om je duurvermogen, kracht en flexibiliteit te verbeteren. Alle oefensessies zijn samengesteld door een team performance-experts van adidas, met vele jaren ervaring in bewegingstraining. De sessies zijn vooral gericht op een aantal basisbewegingen die lopers en andere sporters helpen hun prestatiedoelen te realiseren.
De voordelen van Fitbit Ionic
De adidas editie van de Fitbit Ionic biedt alle geavanceerde functies van de Fitbit Ionic: tot vijf dagen batterijduur, geavanceerd GPS, verbeterde PurePulse® continue hartslagmeting, innovatieve loopfuncties als Run Detect, Auto-Pause en Auto-Lap, cardiofitnessmeting (geschatte VO2 Max), waterdichtheid tot 50 meter diepte, geïntegreerde muziekspeler met onder meer Deezer playlists, contactloos betalen met Fitbit Pay™, automatische bewegings- en slaapregistratie, en toegang tot meer dan 400 apps en wijzerplaten in de Fitbit App Gallery.
Prijzen en beschikbaarheid
De Fitbit Ionic: adidas editie is via Fitbit.com te bestellen voor €349,95. Wereldwijde verkoop, zowel online als in de winkel, start op 19 maart 2018. De smartwatch wordt geleverd met een exclusieve tweekleurige sportband in de kleuren Ink Blue en Ice Gray. De sportband is geschikt om mee te zwemmen en is bovendien ademend, wat prettig is bij intensieve workouts. Bestaande Ionic-accessoires, zoals de klassieke band en de lederen polsband, zijn ook te gebruiken met de Fitbit Ionic: adidas editie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *