High on Vitamin Well Awake

Vitamin Well presenteerde afgelopen zaterdag hun nieuwe smaak, Awake bij HIGH STUDIOS in Amsterdam. Wij waren erbij en gaven een echte runners warming-up. Ook mochten wij enkele deelnemers uitnodigen om samen met ons een high intensity class te volgen.

Om 11:45 werden we verwacht bij HIGH Studios op de Weesperstraat. Daar werden we vriendelijk ontvangen door de trainers en Vitamin Well, die ons meteen in de watten legden. Er werd sportkleding gegeven van Puma en we konden direct kennismaken met de nieuwe smaak van Vitamin Well: Awake. Een verfrissend frambozen drankje dat het energielevel hoog houdt als je dreigt een dipje te krijgen.
En dat konden we wel gebruiken, want er stond een pittige training op het programma. Na de warming-up die door Urban Runners Django en Nicolaas gegeven werd, moesten we meteen vol gas.

Bij High Studios worden namelijk op beat gebaseerde trainingen van 45 minuten gegeven. Deze zijn gericht op cardio en krachtoefeningen, onderverdeeld in 3 rondes. De oefeningen variëren van loopbandroutines tot krachttraining. Perfect voor hardlopers dus, want die vergeten wel eens dat dit laatste onderdeel ontzettend belangrijk is. Zeker voor tijdens de duurlopen.

45 minuten afzien

En dan denk je wellicht: ach, 45 minuten…maar je gaat tot het gaatje! Alle oefeningen en rondes volgen elkaar snel op, dus er wordt veel gevraagd van je uithoudingsvermogen en je herstel.  Geen wonder dat je na afloop zo’n 1.000 calorieën hebt verbrand.

Die lekkere hapjes en drankjes achteraf hoefden we dus niet af te slaan!

Mocht je het interessant vinden, boek dan eens een trial class bij HIGH STUDIOS. Ze hebben ook lessen speciaal ontworpen voor hardlopers.  Super bedankt Vitamin Well en High Studios voor het organiseren!

Hier een fotoverslag!

 

( Fotografie: David Stegenga )

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *