HIGH STUDIOS en URBAN RUNNERS lanceren ‘HIIT & RUN’ workout

Amsterdams nr. 1 groeps-workout concept HIGH STUDIOS en URBAN RUNNERS lanceren samen een unieke workout voor hardlopers. Wij mogen voor de kick-off op zaterdag 8 september onze lezers een korting geven op deze kick-ass workout in Amsterdam.

Het Amsterdamse HIGH STUDIOS is het eerste high-intensity groepstraining concept in Nederland. In april 2016 ging de eerste vestiging open op de Weesperstraat en dat was direct een groot succes. Mei 2018 is de tweede vestiging geopend op de Lindengracht, hartje Jordaan. Na de eerste studio’s volgden al snel zes shop-in-shop vestigingen bij TrainMore locaties in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Den Haag en Utrecht.

Vanaf september 2018 gaat HIGH STUDIOS samen met ons een samenwerking aan. “We zijn heel enthousiast over deze samenwerking en hebben echt de unieke mix gevonden van een 30 minuten durende indoor HIIT training en een 5KM outdoor run. Volgende maand lanceren we de campagne ‘Add some HIIT to your run’ waarbij we de benefits van HIIT training tijdens een hardloop trainingstraject benadrukken. High Intensity training is niet nieuw in de hardloopwereld maar de HIGH STUDIOS & URBAN RUNNERS aanpak is anders dan anders doordat beide trainingen op harde beats worden gegeven met een groot coolness factor als resultaat. Geen stoffige hardloop training meer dus”.

Meer resultaat in minder tijd

Het door HIGH STUDIOS ontwikkelde workout concept is de meest effectieve vorm van High Intensity Interval Training (HIIT). HIGH STUDIOS bereikt dit maximale effect door interval-gebaseerde cardiovasculaire routines te combineren met krachttraining. Tijdens een workout maak je gebruik van gewichten, ‘Skill Mills’ (niet- gemotoriseerde loopbanden), medicijnballen en plyo boxes. In een 45 minuten durende workout verbrand je tot 1.000 calorieën (inclusief de zogenaamde ‘after burn’). Dit levert een sneller en blijvender resultaat op dan wanneer je even lang zou hardlopen of gewone krachttraining zou doen.

HIGH STUDIOS biedt per week 80+, (beats-driven) groepslessen aan, variërend van full-body workouts tot trainingen specifiek gericht op het versterken van de core, of speciaal voor hardlopers. Daarnaast organiseert HIGH STUDIOS iedere maand verrassende events of speciale trainingen. Iedere workout is toegankelijk voor sporters van ieder niveau, in iedere vorm, maat of grootte. Meer info, prijzen en het trainingsrooster vind je op www.highstudios.com.

KICK-OFF

Zaterdag 8 september 12:00 is de HIIT & RUN kick-off waarvoor we je graag willen uitnodigen. Je kunt dan  tegen een gereduceerd tarief kennis maken met deze nieuwe training en is er een live dj en hapjes drankjes. 

Voor meer info en om je in te schrijven ga je naar www.highstudios.com en als je de code: URBANRUNNERS gebruikt krijg je 50% korting. We hopen je daar te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *