Inschrijving Runner’s World Zandvoort Circuit Run sluit zondag 16 maart

Bij de zevende editie van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run op zondag 30 maart wordt een recordaantal van 14.000 deelnemers verwacht. Het meest afwisselende 12 km parcours van Nederland, over het racecircuit, strand en door het centrum van Zandvoort, trekt ieder jaar meer deelnemers naar de badplaats. Organisator Le Champion merkte al vroeg dat de inschrijving behoorlijk voorliep op voorgaande jaren, een teken dat vele hardlopers het heerlijke vroege voorjaarsweer hebben aangegrepen om te trainen voor de 5 en 12 km. Inschrijven is alléén t/m zondag 16 maart mogelijk op www.zandvoortcircuitrun.nl.

Runner's World Zandvoort Circuit Run (1) Strand Runner’s World Zandvoort Circuit Run

De Ladies Circuit Run en Men’s Circuit Run over 5 km spelen zich volledig af op het racecircuit. Na de start vanuit de Pitstraat volgt een heuvelachtig parcours met diverse bekende bochten. Diverse DJ’s zorgen voor opzwepende dancemuziek om het tempo er lekker in te houden. Deelnemers aan de Zandvoort Circuit Run 12 km lopen na de start vanuit de Pitstraat een ronde van 4,2 km over het circuit en vervolgens richting de boulevard. Hierna volgt een strandparcours van 3 km over het Noordzeestrand in zuidelijke richting en wordt het strand via de Zuid-Boulevard verlaten. De terugweg loopt langs het duingebied en door het sfeervolle centrum van Zandvoort. Het gezellige centrum vormt door muziekbands en veel publiek een onvergetelijke doorkomst. Bewoners en ondernemers zijn al weken bezig met het organiseren van diverse activiteiten. De finish van alle afstanden is voor de eretribune op het circuit.

Inschrijven

Inschrijven voor de 5 en 12 km, zowel individueel als Business Run, en het Scholenkampioenschap 4,2 km is t/m zondag 16 maart mogelijk op www.zandvoortcircuitrun.nl. Alleen voor de Kids Circuit Run 0,9 en 2,5 km is er op zondag 30 maart na-inschrijving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *