Inschrijving voor de Zandvoort Circuit Run is geopend

Het Circuit Park Zandvoort staat op zondag 29 maart 2015 in het teken van hardlopen. Naar verwachting 15.000 lopers gaan op deze dag van start tijdens de 8e editie van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. De hoofdafstand is de 12 km, met een combinatie van circuit, strand én dorp officieus bekroond tot het meest afwisselende parcours van Nederland. Mannen en vrouwen gaan de hardloopstrijd over 5 km met elkaar aan tijdens de battle Ladies vs Men en ook zijn er weer diverse onderdelen voor de jeugd. Deelnemers aan de Runner’s World Zandvoort Circuit Run kunnen dit jaar geld doneren aan Stichting Melanoom, het goede doel dat in samenwerking met Rotaryclub Zandvoort aan het evenement is verbonden.

De Runner’s World Zandvoort Circuit Run is zeer geschikt voor hardlopers die op zoek zijn naar een ultieme uitdaging in het voorjaar. Het evenement trekt jaarlijks een zeer gevarieerd hardlooppubliek naar de populaire badplaats door de diversiteit in het programma. Deelnemers aan de 12 km, de hoofdafstand van het evenement, lopen door scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. De finish is tenslotte voor de eretribune op het circuit. De Ladies Circuit Run en Men’s Circuit Run, beiden over 5 km, spelen zich volledig af op het circuit. Bedrijven kunnen hun werknemers uitdagen tijdens de Business Run 12 & 5 km en voor de jongste deelnemers staan er tenslotte ook dit jaar de Kids Circuit Run en het Scholenkampioenschap 4,2 km op het programma.

Stichting Melanoom

Het goede doel dat in samenwerking met de Rotary Zandvoort aan de Runner’s World Zandvoort Circuit Run is verbonden, is Stichting Melanoom. Stichting Melanoom is een patiëntenvereniging en landelijk werkzaam voor mensen met (oog)melanoom. De stichting realiseert haar missie en doelstellingen op verschillende manieren. Onder andere door het behartigen van de belangen van melanoompatiënten, verspreiden van ziekte gerelateerde informatie, het stimuleren van preventie en het bieden van lotgenotencontact. In 2014 werd er in totaal € 17.500,- opgehaald voor de goede doelen die verbonden waren aan de zevende editie van het evenement.

Inschrijven

Inschrijven voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run 2015 is nu al mogelijk op www.zandvoortcircuitrun.nl. Alle deelnemers aan de 12 en 5 km krijgen dit jaar na het evenement éénmalig en kosteloos het mei nummer van Runner’s World magazine thuisgestuurd met daarin een sfeerverslag van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run.

Foto: Aktiefoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *