Let’s Move With Marc

Marc Udo zal aankomende zondag 7 mei zijn eerste evenement organiseren in samenwerking met Dance4Life en dit belooft een heel tof event te worden waarbij je ook nog kans maakt op een paar hele mooie prijzen.

Voor wie Marc nog niet kent, Marc is een fanatiek sporter en personal trainer uit Amsterdam. Vanaf jonge leeftijd is hij al gedreven sporter en is daarom Move With Marc begonnen. Als personal trainer waarbij hij zich heeft gespecialiseerd in verschillende vormen van bodyweight training: Core training, High Intensity Interval Training, Kickboksen en Circuit training. Hij wil je graag persoonlijk vertellen waarom jij er op 7  mei ook bij moet zijn. 

IMG_8318

MoveWithMarc

Move With Marc staat voor meer plezier in je workout! En meer persoonlijke aandacht tijdens je workout! Je kunt fit zijn of minder fit, dat maakt niet uit. Wat voor mij wel belangrijk is, is dat je plezier hebt in je workout. Voor sommige is het namelijk geen opgave om 20 burpees weg te werken, terwijl een ander al in stort bij het horen van “5” Laat staan “burpees”. Tijdens mijn sessies/ trainingen zorg ik ervoor dat de lessen gevarieerd zijn en met je meegroeien, zodat het ook in een groepsles, goed meekomen is. En je niet het gevoel hebt dat je in de meute weg valt.

Dance4life

Met Move With Marc wil ik mij daarnaast ook inzetten voor goede doelen organisaties. Daarom heb ik jullie help nodig en nodig ik jullie van harte uit. Op dit moment zet ik mij namelijk in voor Dance4life. Hiervoor ga ik de marathon van NYC lopen einde van dit jaar. Ik hoop daarvoor zoveel mogelijk donaties op te halen om dance4life te steunen. Dit kan ik natuurlijk niet alleen en heb daarom jullie hulp nodig en daarom wil ik jullie graag uitnodigen voor mijn Dance4life X Move With marc event.

Dance4life X Move With Marc event

Iedereen kent ze nog wel: die fantastische sportdagen op school waar even niemand in de schoolbanken hoefde te zitten. Die ene dag per jaar waarop iedereen buiten aan het sporten/spelen was. Dat is precies wat ik graag terug wil doen voor jullie!

Adobe Spark

We gaan onder begeleiding van de Nike Run Club pacers voor een run door het Vondelpark in Amsterdam. Daarna gaan we een Core/HIIT workout doen en ik garandeer je dat dit een knaller van een full body workout wordt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *