Mizuno Wave Paradox

Vorige week heb ik het nieuwste model van Mizuno mogen testen, de Wave Paradox. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat een schoen lekker zit en past bij mijn manier van hardlopen. De Wave Paradox voldoet beide aan mijn eisen, en zien er ook nog eens erg cool uit.

Meer info over de schoen:

Deze schoen verkleint het contrast tussen maximale ondersteuning enerzijds en een lichtgewicht schoen anderzijds op een perfecte manier. Door de ontwikkeling van een ondersteunende schoen die lichter is, levert Mizuno pronerende lopers alle ondersteuning die ze nodig hebben en biedt ze tegelijkertijd de mogelijkheid om het plezier en de voordelen te ervaren die lichtgewicht schoenen met zich meebrengen.

foto 2-1

Een belangrijk onderdeel van elke Mizuno hardloopschoen, de SmoothRide technologie in de voorvoet, zorgt voor soepele afwikkeling die sneller verloopt dan normaal bij schoenen met veel stabiliteit. Het bovenwerk met de verborgen Dynamotion Fit zadels en de zool bieden subtiele ondersteuning en beschermen de voet met een pasvorm die je nauwelijks voelt. Extra stabiliteit wordt verkregen door de Double Fan Wave plaat.

Aanbevolen voor:
gemiddeld tot zwaardere lopers die maximale ondersteuning nodig hebben, maar ook een dynamische schoen willen.

Bestel deze schoen nu online, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *