Nike+ Running club #WeRunAMS

we-run-amsOngeveer één jaar geleden is er in de hoofdstad een hardloopclub genaamd WeRunAms gestart. Elke woensdag verzamelen enthousiaste lopers zich in de Nike Store Amsterdam in de Kalverstraat om vervolgens onder begeleiding de stad en het Vondelpark, onveilig te maken.

Mocht je in de buurt van Amsterdam wonen trek dan je stoute schoenen aan en doe elke woensdag mee met WeRunAms. De avond begint met een gezellig samen komen en indien je voor het eerst mee doet ontvang je na inschrijving een #WeRunAMS T-shirt.

AMS19

Precies om half 7 zal medewerker en Host Yonina (@YoninaRoxanna) de groep toespreken en succes wensen. Na deze introductie zal de warming-up beginnen onder leiding van de Alexander Hodge. 526469_579456865412849_273054399_n

De hardlopers worden ingedeeld in drie groepen: beginners (3,8KM), gemiddeld (6,8KM) en gevorderd (10,5KM). In al deze groepen zijn meerdere “Pacers” die mee rennen om het tempo te bepalen en per groep zijn er verschillende tempo’s, dus altijd een groep waarin jij je thuis voelt.

De run start elke woensdag om 18:00 uur vanaf de Nike Store Amsterdam op de Kalverstraat. Voeg jezelf online toe aan de groep op facebook http://go.nike.com/WeRunAMS en ren volgende keer met hun mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *