Overtref jezelf met Lindahls Kvarg

We zijn als sporters vaak op zoek naar een gezonde snack. Een lekker maar ook vullend tussendoortje, dat ook nog eens goed is voor je spieren, dat is wat we willen!

De proteïnerijke Lindahls Kvarg is ons opgevallen en willen wij je niet onthouden. Proteïne bevat immers calorieën en aminozuren; de bouwstenen voor jouw lichaamscellen en draagt bij aan de opbouw én het herstel van jouw spieren. De zweedse kwark is vetarm en zonder toegevoegde suikers, dus geheel geschikt voor mensen met een actieve en evenwichtige levensstijl, zoals wij.

Urban Runners  Crew x Lindahls Kvark


Eerder konden jullie al zien dat ik kennis maakte met Lindahls Kvarg.
Vanwege mijn enthousiasme, wilde ik de Urban Runners Crew en jullie er ook graag eens van laten proeven. Daarnaast heeft Lindahls als doel om te activeren en jou net dat stapje extra te laten doen. Daar werken wij natuurlijk graag aan mee, want die passie voor een stapje extra delen wij wel. En zo ontpopte de wekelijkse Wednesday Night Runout zich dit keer tot een special edition met Lindahls.

Samen met Lindahls, een aantal lezers en de crew liepen we 6 km door onze mooie zonnige hoofdstad.
Aan het einde van de run stonden er bakjes kwark en zomerfruit klaar. De smaken stracciatella en perzik- en passievrucht werden gemixed met het fruit en daar werd volop van genoten.

Reacties van proevers:

Wist je dat…

  • De echte zweedse koeien die voor de kwark zorgen, heel goed verzorgd worden? Ze mogen 6 maanden per jaar lekker genieten van de buitenlucht en helemaal zelf weten wanneer ze eten en drinken. Ze zijn dus super relaxed en dát proef je!
  • Lindahsl Kvarg in Zweden de best verkochte kwark is?
  • De kwark het ideale tussendoortje is voorafgaand aan een training om de broodnodige eiwitten te bieden om volledig te profiteren van je spieractiviteit, maar ook na een trainingssessie om beter te herstellen?
  • Lindahls Kvarg ook super lekker is met wat bevroren vruchten er doorheen? Ook op de site van Lindahls staan wat lekkere recepten.
  • Een portie Lindahls Kvarg (100 gram) 11 gram proteïne bevat? Dat is al 28% van de dagelijkse aanbevolen inname.

En wij weten hoe belangrijk proteïne voor ons lijf is. Dat lichaam dat we regelmatig afbeulen tijdens onze wekelijkse runs moet immers goed verzorgd worden om er vervolgens weer het uiterste uit te kunnen halen #overtrefjezelf

Snel naar de supermarkt en uitproberen dus!

Lindahls Kvarg is er in de smaken framboos, vanille, stracciatella en perzik- passievruchtsmaak en je kunt het kopen bij o.a. Albert Heijn, Jumbo, PLUS Hoogvliet en Deen. En extra leuk: je maakt op dit moment via de actiesticker op de smaken framboos en vanille ook nog eens kans op het winnen van een personal trainer (ze geven er 20 weg!) én je krijgt sowieso een gratis 3-rittenkaart van The Bootcamp Club: je kan meteen starten dus! Op
lindahls.nl/actie vind je meer info.

Zie hieronder voor een tof sfeerverslag van de run:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *