REEBOK & LES MILLS IN DE ZIGGO DOME

Op zaterdag 7 juni a.s. vindt het meest spraakmakende fitness event van Europa plaats: ONE. Reebok presenteert samen met Les Mills fitness als een mega-party met internationale top presentators, DJ’s, een Reebok mega-store en een enorm gevoel van saamhorigheid. This is ONE!

Reebok is officieel partner geworden van groepsfitness concept Les Mills. Een fitnessrevolutie die natuurlijk groter dan groots gevierd moet worden. Want de workouts van Les Mills verenigen iedereen die wil trainen, ongeacht individueel fitnesslevel. Iedereen kan trainen op eigen niveau en het maximale uit de training halen zowel qua intensiteit als plezier. En die saamhorigheid, dat vieren Reebok en Les Mills met fitnessfans uit de hele BeNeLux.

The Colors of ONE Party
Duizenden deelnemers kunnen de hele dag genieten van het beste dat Reebok en Les Mills te bieden hebben. Internationale program directors, presenters en DJ’s zorgen voor een reeks inspirerende work outs die ieder op zich een party zijn. Daarbij opent Reebok speciaal voor dit event een mega-store. De energie die de hele dag rond gonst in de Ziggo Dome komt ’s avonds tot een explosie tijdens ‘The Colors of One’ party.

Meer info: www.reebok.nl en www.thisisone.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *