Runner’s World Endless Summer special

Het thema van de avond was Endless Summer en alle runfluencers werden in de Run2Day store aan de Meent in Rotterdam verwacht voor een sportieve verrassingsavond. Op uitnodiging van Runner’s World magazine reden we twee weken geleden richting Rotterdam voor een tropische avond samen met Saucony en Speedo.

Is iemand van jullie trouwens wel eens in de Run2Day concept store in Rotterdam geweest? Wat een mooie winkel en hij hangt vol met foto’s, medailles en oude hardloopschoenen van verschillende Nederlandse topsporters. Zeker de moeite waard dus!

De avond begon met een welkomswoord van Imo Muller namens Runner’s World die vertelde wat de avond zou brengen. We gingen namelijk niet alleen hardlopen op de aller nieuwste Saucony Freedom maar kregen ook nog eens zwemles van oud-Olympiër Bas van Velthoven in een gloednieuw setje van Speedo om ons te ondersteunen tijdens de training. Ik moet trouwens niet het buffet vergeten met heerlijke broodjes en salades bij aankomst, die waren heel welkom aangezien we nog niet gegeten hadden. Het was weer een geslaagde avond.

Vanuit de Run2Day store begonnen we met een 5k run richting het zwembad om zo kennis te maken met de nieuwe Saucony Freedom waarover jullie snel meer horen tijdens een uitgebreide review.

Aangekomen bij het zwembad kregen we van Speedo een gloednieuwe Speedo IQfit goggles en de core ondersteunende Fastskin zwemkleding en stond er een zware zwemtraining op het programma om inzicht te geven op wat voor manier zwemmen het hardlopen kan ondersteunen.

Het event werd afgesloten met een cocktail in Run2Day Rotterdam.

Bekijk hier de foto’s en de sfeervideo:

( beelden: Andy Astfalck )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *