Runnersworld #runthathill

Op uitnodiging van Runnersworld werden we op 17 mei verwacht in Austerlitz voor een tof event. In samenwerking met Craft Benelux, veelvuldig NK winnaar Thijmen Kupers én chef Jesse van der Werf was er een mooi programma samengesteld.

Bij binnenkomst kregen we een kijkje in het process waar Craft al jaren mee bezig is; het ontwikkelen van schoenen, naast de jarenlange ervaring in kleding. Van de achtergrond van deze behoefte tot aan de technische details in het ontwikkelproces kwam hierin naar voren. Na de toelichting was het tijd voor actie. Met onze craft schoenen en sportoutfit werden we opgewacht door NK winnaar op de 800m sprint Thijmen Kupers, aan de voet van de pyramide van Austerlitz.

Thijmen nam ons, na een dynamische warming-up, mee in meerdere trainingsprincipes en gaf tips over lichaamshouding en manieren om je lichaam in te zetten om zo snel mogelijk te starten. Uiteraard kwam daarna het echte werk: de trappen van de pyramide. De eerder opgedane kennis werd direct ingezet tijdens de versnellingen naar boven.

Na de work-out stond chef Jesse van der Werf klaar met een vier-gangen vegetarisch diner. Vanuit zijn achtergrond in voeding en sport had hij een gebalanceerd menu samengesteld en probeerde dit net iets anders aan te pakken dan we ‘normaal’ gewend zijn.

Thanks Runnersworld & Craft Benelux voor deze experience!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *