Spartaans afzien tijdens eerste Spartan Race + Winactie

Op 21 Oktober aanstaande staat IJmuiden aan Zee in het teken van de aller eerste Spartan Race in Nederland. Wij zijn uitgenodigd om deel te nemen, en mogen ook nog twee van onze fanatiekste lezers blij maken met een startbewijs. 

Er zit modder op je shirt en het zweet staat op je voorhoofd. Na enkele kilometers rennen en een heftige klim bereik je eindelijk de speerwerparena. Met al je kracht werp je de speer op het doel: mis! Die dertig burpees als straf kunnen er ook nog wel bij. Met hulp van je vrienden bereik je uiteindelijk de finishlijn. Nog nooit voelde je je zo moe en springlevend tegelijk. Dit zou zomaar een beschrijving van jouw eerste Spartan Race kunnen zijn. Want de beste obstacle race ter wereld komt eindelijk naar Nederland. Of je deze ultieme race nu kent van de tv-zender Spike of niet, er is maar één manier om erachter te komen hoe bijzonder het is: meedoen. Over minder dan een maand is het zo ver. Op 21 oktober 2017, op het strand, in de duinen, het water en de bossen van nationaal park Zuid-Kennemerland bij IJmuiden aan Zee.

Obstacle race

Een obstacle race / run zoals de Spartan Race is een obstacle race in competitievorm. Er is een sterke community van sporters die over de gehele wereld deelnemen aan deze races. Ook in Nederland. Zo deden er in 2016 in het gehele land meer dan 200.000 mensen mee en werd er zelfs een EK gehouden in ons land. Tijd dus om de Spartan Race – een van de bekendste obstacle races ter wereld – te verwelkomen op Nederlandse bodem.

Deelnemers van alle niveaus

Bij de Spartan Race in IJmuiden aan Zee, onder de rook van Amsterdam, zijn deelnemers van alle niveaus welkom. Zo kies je als beginnend obstacle racer voor de Spartan Sprint (6+ kilometer en meer dan twintig obstakels). Wil je de grens opzoeken, meld je dan aan voor de Spartan Super (13+ kilometer en meer dan 25 obstakels). Kinderen van 4 tot 13 jaar gaan voor de Spartan Kids Race. In de voortuin van het nationaal park Zuid-Kennemerland vind je de ideale omstandigheden voor een avontuur om nooit te vergeten. Verrassend, uitdagend, rauw en avontuurlijk. En met de beroemde Spartan-obstakels.

Wil jij bij die Spartaanse festival zijn? Scoor dan nog snel je ticket voordat het te laat is op www.spartanrace.nl want de kaartverkoop gaat enorm snel en zal zeker uitverkopen.

Winactie

In samenwerking met de Spartan Race mogen wij maar liefst 2 startbewijzen weggeven aan onze fanatiekste lezers. Overtuig ons dat jij super graag wilt deelnemen op 21 oktober aan de aller eerste Spartan Race in Nederland.

Hoe maak ik kans

1. Like deze Facebook post hier of via onze Facebook pagina en vertel hoe graag jij erbij wilt zijn.

2. Stuur een email naar winactie@urbanrunners.nl onder vermelding van “Spartan race” om je deelname te bevestigen.

De winactie eindigt op zaterdag 14 Oktober 2017, dan maken we de winnaars bekend via onze website en facebook pagina.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *