De STADSWILD Silent Night Run is een bijzondere beleving

Rennen in stilte met onderweg mindful, fashion & art experiences om te midden van drukte, de stilte te vinden. De Stadswild Silent Night Run is een begrip in Amsterdam en omstreken en is inmiddels ook ontdekt door runners uit o.a. New York, Parijs, Moskou, Toronto en Dubai.

Live opera midden op de wallen, een sound bath in het Stedelijk, een privé-concert in het Concertgebouw of een high fashion experience in het Conservatorium Hotel. Bij de Stadswild Silent Night Run gaat het niet om kilometers, snelheid of winnen van een medaille. De Stadswild Silent Night Run gaat over beleving en een fenomeen dat in onze samenleving een zeldzaamheid is. Stilte. Op 27 januari a.s. vindt de eerstvolgende editie plaats in Amsterdam.

De allereerste Stadswild Silent Night Run vond in 2012 plaats. Het begon met een kleine oproep op Facebook om op een vrijdagavond in stilte dwars door het drukke uitgaansleven van Amsterdam te rennen. Zonder enig budget of dure marketingtools wist Stadswild met haar unieke concept runners over de hele wereld te bereiken en al snel volgden samenwerkingen met internationale artiesten en iconische locaties als het Conservatorium Hotel, Het Concertgebouw en Stedelijk Museum.

Ieder jaar organiseert Stadswild drie edities van de Silent Night Run: een original edition met creatieve bijdragen van de gevestigde orde en nieuw talent, een tour langs verschillende steden en een premium edition met gevestigde namen en high-end locaties.

Stadswild Silent Night Run – original edition 2018

  • Zaterdag, 27 januari a.s.
  • 18u – 21.30u
  • Locatie: De Nieuwe Yogaschool, Amsterdam

Programma:

  • Een 6k run door het historische centrum van Amsterdam
  • Mindful, art & fashion experiences met o.a. designer Dennis Diem
  • Live performances
  • Surprise experiences van het Conservatorium Hotel en Stedelijk Museum
  • Vers gemaakte maaltijdsoep na de runTickets: €39,95 via www.silentnightrun.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *