URBAN RUNNERS CREW X HERBALIFE

We gaan jullie de aankomende periode kennis laten maken met de sport voedingsproducten van Herbalife, genaamd Herbalife24. Want wist je dat Herbalife24 je kan ondersteunen en helpen in je gezonde en actieve levensstijl?

Goede voeding is niet alleen belangrijk voor topsporters maar eigenlijk voor iedereen. Als je een actieve sporter bent, is het belangrijk dat je je dagelijkse voeding daar op aanpast. Vlak voor een lange duurloop heb je bijvoorbeeld extra koolhydraten nodig en daarna zijn extra eiwitten essentieel voor het herstellen van je spieren. Daarom heeft Herbalife24 speciaal voor deze doelgroep een reeks producten ontwikkeld om je te ondersteunen tijdens je actieve levensstijl.

Herbalife24 biedt namelijk veel meer dan alleen voedingssupplementen, ze bieden een volledige productlijn voor de actieve sporters zoals wij. Kijk, daarmee heb ik je toch? Ben je nog niet helemaal overtuigd? Herbalife voorziet sinds 2014 onder andere de Keniaanse atleet Dennis Kimetto, gespecialiseerd in de lange afstand, van hoogwaardige sportvoedingsproducten en voedingsadvies. Maar Dennis is niet alleen gespecialiseerd in de lange afstand, hij is ook huidig recordhouder op de marathon afstand met een tijd van 02:02:57, gelopen tijdens de marathon van Berlijn in 2014. Nu moet ik je aandacht wel hebben toch?!

Ik sport zelf gemiddeld 3 keer per week; doordeweeks loop ik met de crew een trainingsrondje door Amsterdam, in het weekend ga ik meestal voor een lange duurloop door de bossen en daarnaast volg ik regelmatig een les zaktraining of crossfit bij Vondelgym voor de nodige krachttraining ter ondersteuning.

Lichamelijke inspanning zoals hardlopen vraagt veel van je lichaam. Gevorderde sporters weten al helemaal dat je goed voor jezelf moet zorgen qua voeding. Dit doe je door gepaste voeding vooraf, tijdens en na je workout. Daarom heeft Herbalife24 voor elk moment van de dag een specifiek product ontwikkeld waarmee ik jullie de aankomende periode graag kennis mee wil laten maken.

Sportvoeding op maat

Herbalife24 biedt voedingsondersteuning op basis van persoonlijke prestatie- en herstel behoeftes en omvat daarom zeven producten ter ondersteuning van de sportprestaties. De producten van Herbalife24 worden niet in de winkel verkocht maar enkel via Herbalife coaches, die tevens ook een adviserende rol hebben.
Iedere sporter is namelijk anders en daarom ontwikkelt de Herbalife coach samen met de atleet een gepersonaliseerd voedingsprogramma met onder andere de Herbalife24 producten. Hier gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon aan vooraf.

28-600x350

CR7 Drive sportdrank
Tijdens het sporten verlies je veel vocht en uiteraard verbrand je ook de nodige koolhydraten, daarom heeft Herbalife24 in samenwerking met voetballer Cristiano Ronaldo de sportdrank CR7 ontwikkeld. CR7 Drive is een koolhydraten-elektrolyten sportdrank die bijdraagt aan het behoud van je uithoudingsvermogen en absorptie van water verbetert tijdens het lopen.

Formula 1 Sport shake
Formule 1 sport is een evenwichtige voedingsshake, maar wat deze shake onderscheidt van anderen is dat er ook koolhydraten, eiwitten, essentiële vitaminen en mineralen inzitten. Hierdoor ondersteunt hij door de eiwitten niet alleen je spiermassa, maar helpt hij ook bij de inname van je dagelijkse essentiële vitaminen en mineralen. . Een uitstekend ontbijt om vol energie je dag te beginnen dus.

Rebuild endurance na je workout
Rebuild endurance is ontwikkeld om het herstelproces te versnellen met een proteïnemix om de glycogeen-aanvulling en de spieropbouw na de inspanning te ondersteunen. Doordat dit product L-Glutamine bevat, ondersteunt Rebuild Endurance tevens het immuunsysteem. In simpele taal herstel je sneller van een lange duurloop en zorgt het voor snellere spieropbouw.

Voor meer informatie over deze producten en de overige producten ga naar Herbalife24.nl. Aankomend jaar gaan wij in samenwerking met Herbalife een aantal hele toffe events organiseren om jullie op een leuk manier kennis te laten maken met deze producten, want zien is geloven natuurlijk. Veel meer dan dat kan ik er op dit moment nog niet over vertellen, maar ik kan je garanderen dat je erbij wilt zijn want het beloven hele bijzondere workouts te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *