Urban Runners Crew x JBL Soundbite event

Elke woensdag organiseren wij samen met Patta Running Team, Vondelgym Oost en The Pool een gratis run door Amsterdam waarbij wij iedereen uitnodigen om deel te nemen.Volgende week woensdag 11 okktober word het echter een speciale run waar je zeker bij wilt zijn.

In samenwerking met JBL organiseren wij een Wednesdaynight Run Soundbite event. We gaan als teams strijden tijdens een Soundbite race waarbij het snelste team een super mooie JBL bluetooth sport headset wint. Genoeg reden om je in te schrijven toch! Spread the word en nodig al je vrienden uit.

We starten om 19:00 met een korte uitleg en lopen daarna een route van ongeveer 8km door de stad die per team verschilt en je langs een aantal muzikale locaties brengt. De run is voor iedereen toegangkelijk en deelname is gratis, het enige wat je moet doen is je inschrijven zodat je in een team ingedeelt kan worden.

Vitamin Well Benelux zorgt elke week voor een verfrissend drankje achteraf en zo ook deze week weer.

Registratie is deze week verplicht ivm teams indelen: Registratie: https://www.eventbrite.nl/e/registratie-wednesdaynight-runout-jbl-soundbite-38171508008 Locatie: The Student Hotel, Wibautstraat 129, Amsterdam
Tijdstip: 19:00
Afstand: 8km
Kleding: i.v.m. een verbouwing bij restaurant The Pool verzamelen we in de lobby van The Student Hotel. Er is mogelijkheid om je spullen bewaakt achter te laten tijdens de run.
Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd even mailen op info@urbanrunners.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *