We gaan voor een Electric Run

Zet deze maar alvast in je agenda. Na alle Colorruns van de afgelopen periode is het nu tijd voor de Electric Run.

Afgelopen zomer introduceerde Net5 The Color Run in Nederland. Na het succes van deze fun run in Amsterdam, Zwolle en Utrecht haalt de zender Electric Run ook vanuit Amerika naar ons land. Bij deze 5 kilometer avond-run is het parcours prachtig verlicht, zijn de lopers gekleed in neonkleuren en maken ze onderdeel uit van een show vol licht en geluid in een elektrisch wonderland. Na afloop is er feest om te vieren dat Net5 in 2014 alweer 15 jaar bestaat.

Tijdens Electric Run rennen de deelnemers ’s avonds in fluoriderende sportkleding door vijf verschillende werelden vol kleur en muziek. Hardlopen en entertainment komen samen waarbij het niet om de prestatie gaat, maar om het plezier!

Op dit moment is bekend dat dit evenement op 29 maart zal plaatsvinden ergens in Amsterdam. Hoe daarom de website in de gaten.

Ga voor meer informatie en het inschrijven naar www.electricrun.nl

1 Comment

  • Ellen schreef:

    Het was superleuk! Supergoed geregeld en heel leuk om mee te maken. Wat ik aan dit soort runs wel altijd jammer vind, is dat er zo veel mensen gaan wandelen. Zou daar geen oplossing voor zijn? Ik heb een verslagje op mijn blog gezet voor wie het leuk vindt om te lezen hoe ik het vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *