Elke woensdag samen hardlopen door Amsterdam (VIDEO)

In maart van dit jaar zijn we samen met Vondelgym en Patta Running Team een wekelijkse run begonnen. Elke woensdag verzamelen we bij Vondelgym Oost voor een run van 8km door Amsterdam waarbij iedereen zich kan aansluiten omdat samen hardlopen erg gezellig is en erg uitdagend kan zijn. Inmiddels hebben een hele vaste kern van deelnemers en leuk om te zien dat jullie allemaal zo enthousiast zijn.

We verzamelen ons binnen bij Vondelgym aan de wibautstraat (ook toegankelijk voor niet-leden) en starten om 19:00 met een warming-up onder leiding van Vondelgym looptrainer Roos Kind die ons niet alleen een warming-up verzorgd maar ook een kleine looptraining. Na de warming-up splitst de groep zich op in een 8km run en een kortere 4km interval training onder leiding van Roos. Beide groepen eindigen na de run bij het naastgelegen restaurant The Pool voor een verfrissende bite en staat er een recovery drankje voor je klaar van Vitamin Well.

Dankzij onze fijne samenwerking met Vondelgym is het ook voor niet-leden mogelijk om zich om te kleden en spullen achter te laten bij de sportschool, kortom iedereen is welkom.

Om je een indruk te geven hoe gezellig het is om volgende keer met ons mee te komen lopen hebben, hier de beelden van onze laatste run die zijn gemaakt met de TomTom Bandit action cam:

Loop jij volgende keer ook met ons mee? Mocht je trouwens nog vragen hebben kun je ons gerust mailen. Hou onze facebookpagina in de gaten voor onze wekelijkse events!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *