Ambassadeur Claudia van Erven

Vandaag presenteren wij onze nieuwe ambassadeur voor Urban Runners, namelijk Claudia van Erven. Net 28 jaar en woonachtig in hartje Amsterdam. Voor de kost werk ze overdag als Project Manager Events. Maar sinds anderhalf jaar ontdekt ze buiten die uren de straten en parken van Amsterdam als hardloopSTER. Het liefst vroeg in de ochtend, als de stad ontwaakt.

In de afgelopen 26 jaar heb ik aardig wat sporten beoefend, voor mij was het een raadsel hoe mensen daar plezier aan beleefde. Ik was allang blij als ik na een uur de drempel weer over mocht stappen en de tocht naar huis af kon leggen. Tot ik begon met hardlopen, waarmee ik mijzelf heb doen verbazen. Door iedere keer langere afstanden af te leggen, dan dat ik van te voren had verwacht aan een stuk hard te lopen. Dit gaf mij de motivatie om mijn grenzen verder dan ooit te verleggen.

En met grenzen verder verleggen dan ooit te voren, heb ik ook gelijk maar besloten om mij op te geven voor de New York City Marathon. Want tja als je dan een marathon gaat lopen, dan het liefst die van New York. Met tot gevolg een complete change van mijn lifestyle op alle vlakken. Binnenkort vertel ik jullie daar graag meer over.

So stay tuned!

Liefs Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *