Ellen Hoog richt zich in YouTube-serie op sport- en foodtrends

Voormalig tophockeyster Ellen Hoog lanceert haar eigen YouTube-serie Plan E. In de twaalf afleveringen van deze serie reist Ellen onder andere af naar food- en sportmekka Los Angeles. “In LA is iedereen​ ​​​24/7​​ ​met​ gezondheid​ ​bezig. Daardoor ontstaan er ontzettend veel ​trends​. Ik wist dus al snel waar ik mijn eerste YouTube-serie wilde opnemen,” zegt ze. In een toegankelijke en luchtige stijl neemt Ellen haar kijkers mee in haar wereld. Zo komen zij erachter hoe Ellen fit blijft, ook na het aan de wilgen hangen van haar hockeystick.

In de YouTube-serie Plan E probeert Ellen Hoog allerlei trends uit en interviewt zij de trainers, coaches en mensen achter de trends. De serie is in samenwerking met Samsung tot stand gekomen. Zo gebruikt Ellen Hoog de wearables van Samsung om bij te houden wat haar hartslag is, hoever ze is gegaan en hoeveel calorieën ze verbrandt. Ook gebruikt ze de Galaxy Note8 om alles vast te leggen voor haar sociale media. Het is

Elke zaterdag verschijnt er een nieuwe aflevering en zeker de moeite waar om te bekijken  via de volgende link: https://www.youtube.com/channel/UCr4NRAdGpkkQBmAEKOPn_Uw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *