Griezelige Halloween Run maakt Amsterdam onveilig

Het centrum van Amsterdam staat zaterdagavond 25 oktober weer in het teken van de Run2Day Halloween Run, presented by Saucony. Ruim 200 griezelig geschminkte hardlopers rennen door de hoofdstad. Angstaanjagende zombies en skeletten jagen argeloze voorbijgangers en doodsbange toeristen de stuipen op het lijf. Beats gaan door merg en been, want jij kunt nergens heen…

Lopers in Halloween outfit starten om 22:00 uur bij de in een spookhuis omgetoverde hardloopwinkel Run2Day op de Overtoom 345. Ze zullen de stad tot middernacht onveilig maken. There is no escape! Je hart gaat tekeer, iedereen haalt gejaagd adem, angstaanjagende beats van DJ Evil Dead vullen de nacht: ren voor je leven, want dit is de Halloween Run 2014.

De route leidt door het pikdonkere Vondelpark, waar de geur van de Dood het klamme zweet langs je rug doet lopen. De horror-lopers trekken van het duistere Leidseplein, waar de lijken uit putdeksels omhoog kruipen, via de spookachtige gevels van het Rembrandtplein naar de anders zo vredige Dam, waar bij het horror-Paleis een groepsfoto zal worden gemaakt wordt waar je haren van overeind staan.

Schrijf je in voor de griezeligste loop van het jaar via halloween@run2day.nl. Vermeld bij de inschrijving je naam, geslacht en t-shirt maat. Elke deelnemer krijgt een limited edition Run2Day Halloween shirt. Daarnaast krijgen de drie lopers met het beste Halloween kostuum een Saucony Ride hardloopschoen. De deur gaat open om 20:30 om iedereen van een awsome skull face painting te voorzien.

Run2Day medewerker Tessa Bos legt uit waarom Run2Day in samenwerking met Saucony de Halloween Run presenteert: “Afgelopen jaar hebben we voor de derde keer de Halloween Run georganiseerd en dit was echt een megasucces. Nu rollen we dit uit naar 12 steden met voornaamste doel: Hardlopen nog leuker maken! Rennende lijken door de stad, een dj die vanaf een bakfiets de deelnemers voortjaagt door het holst van de nacht. Run2Day maakt hardlopen nog leuker, maar op 25 oktober zijn we bloedserieus.”

When dawn is at hand, we run like the devil is chasing us!

Blijf op de hoogte van de Halloween Run en volg ons op Facebook <www.facebook.com/run2daynederland> en Twitter < https://twitter.com/Run2DayNL >

Hier enkele beelden van afgelopen edities (foto: run2day.nl)

Run2Day Halloween Run Run2Day hardlopen

Run2Day Halloween Run Eindhoven

1412706_639559992731658_2015978307_o

1404736_639562262731431_899788339_o

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *