Het sporten van de toekomst

Het sporten van de toekomst; OneFit maakt het als eerste dienst in Nederland mogelijk. Met één maandabonnement kunnen leden op basis van een vast bedrag onbeperkt bij verschillende sportlocaties terecht. Of je nu naar een yogastudio, fitnesscentrum, CrossFit Box, of boksschool wilt, er is altijd een sportgelegenheid in de buurt. Zo ben je niet alleen goedkoper uit, maar blijf je door de afwisseling in je trainingsschema ook nog eens langer gemotiveerd. De ‘Netflix van de sportwereld’ is hier en heet OneFit! Amsterdam heeft vanaf februari 2015 de primeur.

OneFit Unlimited is een flexibel abonnement waarmee je voor een scherp maandbedrag onbeperkt toegang hebt tot diverse premium sportlocaties, yoga- en pilatesstudio’s, zwembaden, wellness centra, groepslessen, crossfit- en boks trainingen en bootcampsessies in de stad. Onder de meer dan 50 locaties bevinden zich SportcitySplashAbsolute Yoga, De Nieuwe YogaschoolSpa ZuiverHet MarnixbadReebok Crossfit 020Squash City en Amsterdam Dance Centre. Dit aantal blijft groeien. Daarnaast kun je momenteel kiezen uit een aanbod van zo’n 1.700 verschillende lessen per week. Een fijne bijkomstigheid: in tegenstelling tot het gebruikelijke jaarcontract bij een sportschool, hanteert OneFit géén opzegtermijn en kun je de maandkaart op ieder gewenst moment (bij bijvoorbeeld vakantie, blessures of drukte) aan- en uitzetten. Daarnaast is alles in een handomdraai online te regelen; van de aanmelding tot het plannen en reserveren van de lessen.

Sportief en actief leven moet leuk en gemakkelijk zijn, want alleen zo houd je het ook echt vol, vinden oprichters Serge Brabander (voormalig directeur Boomerang cards) en Camille Richardson (oud-basketballer). De heren lichten toe: De afwisseling die OneFit biedt maakt sporten veel leuker en waarom zou je een fortuin neertellen voor zowel een fitness-, yoga- als crossfitabonnement. En bovendien: als je in Amsterdam-West woont en op de Zuidas werkt, is het ideaal als je op beide plekken je workout kunt doen. Wij zien OneFit als hét nieuwe sporten.”

Verkrijgbaarheid
Een OneFit Unlimited abonnement kost 49 euro per maand en is vanaf nu online via onefit.nl/unlimited te bestellen. Voor meer informatie over de aangesloten locaties en specifieke voorwaarden, kun je kijken op onefit.nl/unlimited.

OneFit Unlimited is voorlopig enkel beschikbaar voor Amsterdam, maar werkt aan een verdere uitbreiding in andere Nederlandse steden. Kun je niet wachten? OneFit voert op andere plekken in Nederland al wel een sport-prepaid-kaart waarmee je bij verschillende sportlocaties terecht kunt. Voor meer informatie over de prepaid dienst zie onefit.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *