Nog 100 dagen…

Het nieuwe jaar is begonnen, maar het aftellen gaat gewoon door! Nog 100 dagen te gaan, en dan is het zo ver. Nog 100 dagen voor het het vuurwerk en het spektakel. Het moment waarop we allemaal hebben gewacht. De start en de finish op de Coolsingel. De Rotterdam Marathon.

De eerste officiële editie van de Rotterdam Marathon dateert uit 1981. Dit jaar vindt op 12 april het evenement voor de 35ste keer plaats. Wereldwijd is de Rotterdam Marathon een van de best bezochte marathons: “You’ll never walk alone!”

Inmiddels hebben zo’n tienduizend deelnemers zich ingeschreven voor de marathon. De 1/4 marathon is al uitverkocht. Ruim 900.000 toeschouwers worden langs het parcours verwacht. Het grootste feest van Nederland!

In 2009 zette de Keniaan Duncan Kibet de snelste tijd neer op dit parcours. Hij finishte in 2:04:27. Dat ik er waarschijnlijk twee keer zo lang over zal doen, mag de pret niet drukken!

Ik wens alle lopers die net als ik, de Rotterdam Marathon als doel hebben gesteld voor 2015, heel veel succes de komende 100 dagen! We kunnen het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *