Patrick Martens & zijn workouts

Hey hallo allemaal, ik zal me even voorstellen, ik ben Patrick Martens en ik ga jullie op de hoogte houden over mijn sport workouts.

Je hebt van die typische sportief atletisch gebouwde mensen die er eigenlijk niet heel veel voor hoeven te doen, en die altijd super gemotiveerd zijn……dat ben ik dus niet! Vroeger vond ik sporten vreselijk, voornamelijk teamsporten. Een veelbelovende sportcarriere heb ik op jonge leeftijd laten varen. Het is een godswonder dat ik geen bierbuik heb opgebouwd, want ik heb jaren niks aan sport gedaan. Naarmate ik ouder werd kreeg ik toch de behoefte om iets te gaan doen. Toen ik eenmaal begon met hardlopen, merkte ik al snel dat het zeer verslavend werkte. Zonder erbij na te denken liep ik al snel 4 x per week en was ik best wel trots op mijzelf. Het enige nadeel was dat ik steeds meer kilo’s kwijt raakte en dat was nou niet de bedoeling. Ik ben namelijk al zo’n gespierde spijker en wilde eigenlijk wat meer body opbouwen. De sportschool was daarom de uitkomst voor mij. Maar de eerste keer in de sportschool was niet echt een succes, wat moet ik nou doen?? Ik kreeg de kans om een gratis proeflesje te doen met een personal trainer, dat leek mij wel wat. In één les deed ik al meer dan in een hele week in mijn eentje. Samen met PT Robert Schoot zijn wij een plan gaan maken met een doel, want sporten zonder doel is best moeilijk. Gelukkig door Robert Schoot heb ik nu de smaak te pakken. Samen met hem train ik 3x per week en trainen wij alle spiergroepen verdeeld over 3 dagen. Elke keer beult hij me af en zorgt hij ervoor dat ik helemaal tot het gaatje ga. Op een postieve manier stimuleert hij mij weer keer op keer zodat ik weer met een voldaan gevoel naar huis ga.
Hieronder een klein overzicht van een training van mij:

Gister hebben wij mijn benen getraind, iets waar ik altijd tegenop zie omdat ik daar altijd gruwelijke spierpijn aan over houd en dat is soms heel onhandig met mijn werk.
Een set squats doen het altijd lekker , vervolgens de backward lunge met pikes in de TRX suspensoin trainer en een veel te zware leg press. Maar zoals MR Olympia kampioen Lee Haney zei: THE name of THE game is Quality, not quanity met andere woorden: Het maakt niet uit hoeveel gewicht, als je het maar goed uitvoert en voelt branden.
Nou, dat is gelukt!

aab3577b1d5b558c2e060afcf7189580

edb7d2ade1cbffc7d97cd569f460c139

f6ae4e0dbdb235ed593e1faa646b41e0

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *