Altijd SLA in de buurt

Een aantal jaar geleden werd de Amsterdamse Utrechtsestraat nog uitgeroepen tot groenste straat van Nederland. Een perfecte locatie dus voor SLA om afgelopen maand haar vierde vestiging te openen aan de Utrechtsestraat 10. Met de opening maakt SLA gezond en bewust eten nog toegankelijker voor iedereen. Ook de bewoners van Amsterdam Oost profiteren daar binnenkort van, want in januari 2015 gaat ook daar een SLA vestiging open op de Middenweg. Heb je dan nog steeds geen SLA in de buurt? Niet getreurd, want er is nu ook de SLA app . Met de app kun je super makkelijk overal waar je bent online bestellen en afrekenen.

Nieuw open: Utrechtsestraat
Opnieuw zijn de Nicemakers verantwoordelijk voor het interieurontwerp van de nieuwe vestigingen. Hoewel de iconische SLA kas als eye-catcher in iedere vestiging terugkomt, vereist elke nieuwe SLA die opent een eigen aanpak en een eigen identiteit. Joyce Urbanus van Nicemakers over SLA Utrechtsestraat: “Een door de buurman dichtgetimmerd raam hebben wij als uitgangspunt genomen om een extra groot ‘raam’ over de volledige achtergevel te creëren. Uniek voor deze SLA is de katrollentuin, een plantenwand in het midden van de ruimte, die we met behulp van katrollen hebben gemaakt.”

LA app & cadeaubon
SLA overal en voor iedereen! Bestel of geef je favoriete salades, sappen, soepen en snacks met de SLA app of de SLA cadeaukaart: download de app via Apple Store of Android Store. Door digitaal te sparen met de Greenhouse Card, ontvang je bij 10 punten al een salade van het huis. Op de valreep voor de feestdagen geef je nu ook makkelijk een salade cadeau, met de SLA tegoedbon. Een groener cadeautje bestaat bijna niet! Verkrijgbaar in alle winkels.

2015….een voorproefje
De Middenweg
Met de opening van de Middenweg, in januari 2015, opent SLA haar grootste pronkstuk tot nu toe. Voor deze vestiging hebben de Nicemakers zich onder andere laten inspireren door etnische tegels.

Wintermenu
Op 3 januari verschijnt de nieuwe winterkaart, met een ruime keuze aan gerechten. Zo staat de geliefde Japanse Stijl Gasconne Biefstuk salade weer op de kaart en ook voor de vegetariër is er veel te kiezen. Naast de salades die je zelf samen kan stellen, zijn er zes favorieten, waarvan er één iedere maand varieert. Ook zijn er warme winterse soepen: een Indiase Dahl, een bospaddenstoelen- en een broccolisoep. En jezelf verwennen kan deze koude maanden ook, met de verrukkelijke raw salted caramel cheesecake. De winter was nog nooit zo lekker en gezond!

SLA Utrechtsestraat
Utrechtsestraat 10hs
1017 VN Amsterdam
maandag-zondag:
11.00-21.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *