Een combinatie van Energy and Temptation bij LITE/DARK

LITE/DARK staat voor een gezonde combinatie van Energy en Temptation, opgenomen door alle 5 de zintuigen inclusief de oren.  Je kunt kiezen uit fruit-, veggie- en raw chocolate- energyshakes, salades, wraps en bagels met spinazie, peer, cranberry. Verwen jezelf met een bom aan vitamines en antioxidanten.

LITE/DARK Concept Store

spinazieshake

Pure Chocolade is de perfecte toevoeging na een zware trainingsessie. Daavoor hebben zij een speciale after-workout energy shake, de yellow-LITE-120, die met name na lange duurlopen goed is voor het herstel (de juiste koolhydraten, vitamines en stimuleren van melkzuur afvoer). En als we het toch over duurlopen hebben: elke dag een red-LITE-220 een aantal dagen voor een lange duurloop verbetert de aanmaak van rode bloedlichaampjes en zuurstofopname door de spieren, en bevordert daarmee de prestaties. Genoeg redenen om een bezoek te brengen aan Lite/DARK aan de Utrechtsestraat 22 in Amsterdam.

310
650

LITE/DARK gebruikt biologische en fair-trade producten waar mogelijk en alle bestellingen worden per mountainbike bezorgd. Ze zijn dagelijks geopend van 8:00 tot 19:00 en in het weekend van 10:00 tot 18:00. Deze taste moet je ervaren.

Bekijk de website www.litedark.nl en volg ook via Facebook en Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *