Groen is geweldig

Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? Groen is geweldig! staat vol met gezonde recepten, en brengt dat met een frisse look & feel en een niet te zware toon. Dit vrolijke kookboek biedt meer dan 150 vegan recepten, verdeeld over vier seizoenen. Van love-lasagne tot avocado-chocolademousse, van vegan wrap-it-up tot smoothies in alle kleuren, van humusdip tot Thaise curry, van sexy summer salad tot not-guilty burger, van macaroni-met-fop-kaas-ovenschotel tot sushi-zonder-zorgen… Het zijn eenpersoonsrecepten (handig voor de happy single) en je vindt er ook nog allerlei yoga-oefeningen. Het ideale boek om je lijf op alle manieren in balans te brengen!

Vegan Challenge
Veganistisch eten wordt steeds populairder. Dit dankzij het ontelbare aantalcelebrities die pleiten voor de vreugden en voordelen van het weglaten van vlees op je bord. 1 Oktober is alweer de 5e editie van de Vegan Challenge van start gegaan. Wat dit inhoudt? Een maandlang enkel en alleen plantaardig eten. Met Groen is geweldig heb je maar liefst 150 heerlijke recepten tot je beschikking voor een verrukkelijke Vegan challenge en beyond!

Over de auteur
Rebecca Leffler is een Franse journaliste en hippe blogster die haar tijd verdeelt over New York en Parijs. Eerder schreef ze voor de Hollywood Reporter, maar ze heeft de rode lopers ingeruild voor een groene ondergrond. Ze zit achter GREEN CHIC By Lafleur, een initiatief dat ‘groene’ merken uit film-, fashion-, food- en kunstwereld bij elkaar brengt. Ze wil laten zien dat ‘groen’ ook très chic kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *