Interview met Priscilla Siswoko

Priscilla Siswoko?
38 jaar, samenwonend in Amsterdam. 18 jaar gewerkt als model en nu sinds 3 jaar mijn eigen Mode Agentschap PS AGENCY www.psagency.nl #thepsagency
Ik vertegenwoordig accessoire en swimwear labels uit Amerika, Zuid-Europa en Nederland in mijn agentschap, deze merken verkoop ik aan Europese boetieks en mooie modezaken. Ik hou van quality time met mijn familie en vrienden en kook graag. Daarnaast ben ik dol op sporten, dansen en reizen.

Type runner?
Rennen is mijn energie kick-start van de dag. Omdat ik vaak vroeg de deur uit ga, begin ik ook vroeg met trainen. Ik ben ongeveer 30 minuutjes aan het hardlopen.

Waarom ben je begonnen met hardlopen en wanneer?
Sporten doe ik graag, alleen miste ik een buitensport. Die frisse lucht en vrijheid.
Hardlopen op een loopband vond ik nooit zo leuk. Als ik met mijn auto langs het IJ reed zag ik altijd hardlopers. Het intrigeerde mij zo dat ik vorig jaar gewoon ben begonnen. Ik dacht; Go Pris You can do this. Natuurlijk was de eerste keer een drama, maar ik heb het opgebouwd tot iets wat bij mijn levenswijze hoort.

Favoriete hardloopmerk?
Eigenlijk loop ik Top-to-bottom altijd in Nike tijdens het hardlopen. Ze hebben altijd de nieuwste fashion items en beschermende kleding voor elke seizoen. Ik heb het nooit te warm of te koud en ik loop graag op de Nike Vomero 9 hardloopschoenen.

Gebruik je een App of horloge?
Tijdens het rennen gebruik ik de Nike+ app, lekker om je snelheid per km te kunnen bijhouden. Ook draag ik de Nike Fuelband tijdens mijn trainingen.

Ben je ook op je voeding gaan letten?
Voeding vind ik heel belangrijk, ik hou van lekker koken maar ook van gezond koken. Ontbijten doe ik altijd dat is echt de benzine voor mijn motor. Voor onderweg in de auto bereid ik elke dag gezonde maaltijden voor, quinoa salade, linzen salade, gegrilde groenten een omelet of een groene smoothie. Kleine moeite en ik word er heel blij van.

Processed with Moldiv

Je favoriete looproute?
Ik loop altijd rondje eiland, ik woon op IJburg dan ren ik langs het IJ het eiland rond.
Heerlijk!

Welk nummer geeft jou dat beetje extra energie?
Dat zijn er een heleboel, ik hou van House en Progressive style. Vooral met happiness lyrics! Bijvoorbeeld Sunrise Hoxton Whores ft Krysten Cummings.
Mijn vriend is naast sport instructeur en Nike Master trainer ook DJ. Dan wordt je verwend met alle nieuwste nummers. Dus als ik dan weer helemaal verliefd wordt op een nieuwe track waarvan je hart sneller gaat kloppen, verwerkt hij deze in zijn Soundcloud set: soundcloud.com/larz-nl

Wanneer loop je het liefst, ochtend, middag of avond? en waarom?
Het liefste loop ik ’s morgens, opstaan gaan en de zon zien opgaan. Daarnaast kan het zijn dat mijn afspraken uitlopen waardoor ik later thuis ben. Het geeft een lekker gevoel als je de training al achter de rug hebt voor die dag.

Je beste loopprestatie tot nu toe?
5 km in 25 minuten. Op dit moment ben ik rustig aan het opbouwen richting de 10 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *