Over meelopers en zweetdates

“Een goede voorbereiding is het halve werk.” Of beter gezegd, een goede voorbereiding is héél veel werk! Mijn op maat gemaakte trainingsschema laat op dit moment nog wel ruimte om er een sociaal leven op na te houden, de “opbouwfase” is redelijk relaxed, maar hoe langer de lopen worden, hoe meer uur per week ik aan het trainen zal zijn, en dus ook hoe vaker ik het excuus zal moeten gebruiken “sorry, ik kan niet, ik moet hardlopen”. Ik verontschuldig me hierbij alvast voor alle afzeggingen die komen gaan, maar deze chick heeft een mission! 😉Screenshot_meeloper

Meelopers

Een eenzaam bestaan leid ik deze donkere dagen voor kerst gelukkig niet! In mijn vriendengroep is namelijk de trend ontstaan om met me mee te gaan lopen. Te gek! Gesteund door een groepje meelopers ga ik de kilometers tegemoet.

Gezien worden

Vastleggen in volledig scherm 26-11-2014 120514.bmpSamen lopen is in deze periode van het jaar ook veel veiliger. En of je nu samen loopt, of alleen de donkere duisternis tegemoet gaat, zorg er hoe dan ook voor dat je zichtbaar bent voor andere weggebruikers! Dan maar als een wandelende kerstboom over de weg gaan, het is nog altijd beter dan voor je sokken gereden te worden!

Veel merken spelen trouwens ook in op de behoefte aan extra reflectie op de kleding. Zo heeft Puma een wintercollectie genaamd Night Cat, met erg mooie jasjes, shirts en schoenen. En de Nike Flash broek is ook wel heel mooi én opvallend!

Zweetdates

Een variant op de “meelopers” zijn de “zweetdates” (met dank aan Francien! ;-). Want ja, ook mijn liefdesleven verplaatst zich naar de weg. Met zo’n druk trainingsschema moeten mijn vriendjes en vriendinnetjes het al ontgelden, laat staan dat ik dan nog tijd heb om te gaan daten! Iets met Mozes en een berg… Een punt wordt al wel gescoord met zo’n zweetdate: hij is in ieder geval bereid om moeite voor je te doen! En issie toch niet zo leuk, dan is hard wegrennen ook nog een optie! ;-).

 

Danielle

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *