Nieuw in Nederland: UNOCO 100% raw coconut water

Unoco introduceert nu in Nederland het eerste 100% natuurlijke, niet gepasteuriseerde kokoswater. Aan Unoco ‘raw’ kokoswater, altijd vers van jonge groene kokosnoten, wordt niets toegevoegd en niets onttrokken. Het wordt ook niet verhit om de houdbaarheid te verlengen (gepasteuriseerd), en behoudt daardoor haar natuurlijke voedingswaarden én echte smaak. De prachtige roze gloed die Unoco vaak heeft, is het natuurlijke bewijs van een vers en puur product.

Vers kokoswater rechtstreeks uit de kokosnoot is heerlijk en verfrissend. Die waanzinnige smaak vind je alleen terug in de rauwe jonge, nog groene kokosnoten, die op de juiste tijd en plaats zijn geoogst. In het wild, op kleine eilanden in de Filippijnen, waar mineralen de bodem en het plantenleven verrijken onder invloed van de zee. Hier wordt vers kokoswater al eeuwen gedronken om het lichaam te hydrateren. Door het behoud van vijf essentiële elektrolyten (kalium, fosfor, natrium, calcium en magnesium), bevat Unoco dezelfde hydraterende eigenschappen. Daarnaast is Unoco van nature caloriearm en vet en cholesterol vrij.

Iets heel anders dus dan de lang houdbare gepasteuriseerde producten – al dan niet met toegevoegde suikers of andere smaakjes, die nu in de schappen liggen. Unoco is de enige echte compromisloze dorstlesser: 100% onverhit, ongezoet en ongerept.

Drink pink!
Unoco is opgericht door drie gedreven en zeer ervaren ondernemers: Hamish McCall, Vincent Heilbron en Gus Albuquerque. Zij hebben zich ten doel gesteld ons een natuurlijk product te bieden en daarvoor maken zij gebruik van de ultra moderne methode high pressure processing (HPP), waar geen verhitting aan te pas komt en waarbij de natuurlijke kwaliteiten (voedingsstoffen, smaak en aroma) behouden blijven.

Dit slimme, high-tech proces verklaart tevens waarom Unoco kokoswater vaak een mooie roze kleur heeft. Deze wordt namelijk  veroorzaakt door het natuurlijk oxideren van fenol, een antioxidant dat alleen in vérs kokoswater aanwezig is. Als je kokoswater pasteuriseert of (natuurlijke of onnatuurlijke) smaakstoffen, zoetstoffen of conserveringsmiddelen toevoegt, kleurt het kokoswater nooit roze. Ook water van ‘volwassen’ kokosnoten heeft een lagere concentratie fenol en dus geen roze gloed. Roze is dus goed! Het staat voor jong, rauw, onverhit en puur. Dus drink pink!

Unoco verkooppunten – Amsterdam: Bikram Yoga, Coffee Concepts, Evolve Personal Health Centre, Jay’s Juices, Golden Temple Vegetarisch Restaurant, Coffee/Grill/Bar Marathonweg, SLA, Stach, Unlimited Health en de Vitaminstore. Blaricum: Enjoy Blushing en Health Center Fit. Laren: Unlimited Health en Belle Folie.

unocodrinks.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *