Review: FlipBelt

Drie jaar geleden toen ik begon met hardlopen, hield ik mijn telefoon, die ik geen moment van mijn zijde liet, in mijn handen tijdens het hardlopen.
Nog steeds gaat de telefoon standaard mee, maar nu om andere redenen. Ik wil van elke run alle statistieken bijhouden en dat doe ik zelfs met meerdere apps tegelijk, maar ook maak ik altijd een leuke hardloopfoto onderweg of een hardloopselfie voor op mijn Instagram.
In mijn hand houden vond ik zo onhandig, dat ik een armhouder aanschafte. Dit was ideaal, want zo had ik mijn handen tijdens het hardlopen vrij. Mijn sleutels en eventueel wat geld of een pinpas stopte ik in het achterzakje met rits, als ik die al had,van mijn broek. Voor water onderweg had ik een riem waar ik vier waterflesjes aan kon hangen en mijn gelsnoepjes, voor tijdens een wedstrijd stopte ik in een zweetbandje met rits om mijn pols.
Maar dat was toch niet echt heel handig en ik vergat makkelijk wat mee te nemen. Daarnaast las ik ook dat zo’n telefoonarmhouder helemaal niet zo goed is. Onbewust ga je toch wat scheef lopen, omdat je een extra gewicht op één arm meedraagt.

Inderdaad ik praat in de verleden tijd, want ik heb de perfecte oplossing gevonden: de FlipBelt. FlipBelt had met mij contact opgenomen met de vraag of ik de FlipBelt wilde testen. Ik was altijd nieuwsgierig geweest naar dit hardloopaccessoire, dus ik zei volmondig ja.
Mijn verwachtingen waren niet echt heel hoog, want hoe kan een band/riem met gleufjes waar je van alles in kan stoppen, op zijn plek blijven zitten om je middel? Dit moet je gaan voelen tijdens het hardlopen, zeker als je er van alles in hebt gestopt.

image4

Een paar dagen later lag de FlipBelt op mijn deurmat en ik ben het gelijk gaan uitproberen.
Ik had een maat S besteld en had ook begrepen dat de juiste maat heel belangrijk was voor het gebruiksgemak van de belt.
De maat was perfect. Hij zat precies om mijn broekrand heen en bleef daar ook goed zitten. Toen ging ik er al mijn spulletjes in doen.
Voor sleutels zit er een handig elastiek in met een haakje, waar je je sleutels aan vast kan maken. Hier ben ik heel enthousiast over, want het elastiek is precies lang genoeg om zonder je sleutels los te maken je deur open te maken.
Mijn iPhone past er precies vooraan overdwars in en hij gaat er gemakkelijk in en ook weer uit, voor de selfie onderweg ook heel belangrijk. Maar het belangrijkste, je voelt hem helemaal niet zitten, ook niet tijdens het hardlopen! Ik ben verliefd, wat een ideale uitvinding is dit.
Daarnaast passen er mijn gelletjes en mijn pinpas in. Soms doe ik wat kleingeld nog wel in het achterzakje van mijn hardloopbroek, maar met de band eroverheen blijft dit ook perfect op zijn plaats zitten.
Ik ben verliefd! Wat een ideale uitvinding is dit!

Nu zag ik op de site dat ze ook speciale waterflesjes verkopen in verschillende maten, die perfect in de belt passen. Hier ben ik ook zeer benieuwd naar. Dit zou de belt echt perfect maken.

De FlipBelt is echt een aanrader. Ik ben er zeer enthousiast over: Het vergemakkelijkt mijn run en ik hoef niet meer van alles mee te sjouwen. Alles past in deze belt en je voelt hem niet zitten tijdens je beweging.

Schermafbeelding 2016-06-14 om 18.07.44

De FlipBelt is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Je koopt hem o.a. bij verschillende sportzaken of online.
Meer informatie: www.flipbelt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *