Review: Wasmiddel voor sportkleding

Met zo’n 3x per week sporten maakt mijn wasmachine overuren. Met ‘gewoon’ wasmiddel komen m’n shirts er niet altijd even fris uit. En dat is niet zo gek na een uurtje zweten. Ik ging op zoek naar speciaal wasmiddel geschikt voor sportkleding en kwam terecht bij HG wasmiddeltoevoeging tegen nare geuren in sportkleding.

Dit wasmiddel zegt een hele effectieve formule te bevatten waardoor stankmoleculen, die tot diep in de vezels zijn doorgedrongen, doeltreffend worden verwijderd. Ik was erg benieuwd en heb het getest.

HG sportkleding 1

Je voegt zo’n 25 ml toe aan je hoofdwasmiddel door middel van de maatbeker (dop). Wasmachine aan en wachten maar! M’n sportkleding rook na het wassen heel neutraal. Beetje jammer, want de geur van m’n hoofdwasmiddel was ver te zoeken. Maar… de nare geur is nergens meer te bekennen!

Al met al een fijn product, zuinig in gebruik en inderdaad effectief. Een pot kost zo’n vijf euro en is te koop bij de betere drogist of online. Als je gehecht bent aan de fijne geur van je wasmiddel is dat even wennen, maar dat ben je allang weer vergeten als je helemaal fris aan je nieuwe work-out begint 😉

 

Liefs Lindy!

foto-1

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *